- 21 -

5.2K 139 4
                                    

POV Jason

Er zijn twee meiden bij mij blijven slapen vannacht en wat was dat een goede nacht, ik zou het voor geen goud gemist willen hebben. Ik heb de deal tussen Emily en mij nu al verbroken, maar dat weet zij niet en dat hoeft ze ook niet te weten. Het contract gaat vandaag pas in, dus niet gisternacht. Ik had even de afleiding nodig.

En wat waren die twee meiden een goede afleiding, ze hebben zich als meeuwen op een visje op mij gestort. Ik kan het nog steeds, ook al ben ik nu papa Jason.

"Jason? Zullen we nog een ronde?" Vraagt één van de meiden, ze heet Amelia geloof ik. Ze draagt alleen een rode slip, maar dat draagt ze over een paar tellen niet meer. Ik wil me bovenop haar storten als er een verhuiswagen mij terugbrengt naar de realiteit door te toeteren. Shit, Emily is er. "Jullie moeten hier nu weg."

De twee meiden kijken mij verbaasd aan. "Jullie mogen blij zijn dat jullie het tot de ochtend gehaald hebben. Meisjes blijven hier normaal gesproken niet slapen."

Het andere meisje, waarvan ik de naam vergeten ben, gaat in haar ondergoed op mijn schoot zitten en beweegt haar heupen. "Dus wij zijn bijzonder?" Haastig duw ik haar van me af als ik Emily naar het huis toe zie lopen.

"Nee, ik was moe," zeg ik als ik mijn broek over mijn kont trek, "oprotten nu." Ik gooi ze hun kleding toe. "Ik wil jullie hier over tien minuten weghebben." Ik trek mijn shirt over mijn hoofd en ren naar beneden.

Emily staat al voor de deur als ik hem open doe. "Hey, sorry de bel deed het niet."

"Geeft niet." Ik zet een stap opzij zodat ze naar binnen kan komen. Ze trekt haar jas uit en hangt hem op aan een haakje.

Maar dan hoor ik voetstappen bovenaan de trap. Emily mag dit absoluut niet weten. "Kom je mee naar de keuken?" Voor ze antwoord kan geven duw ik haar al richting de keuken.

"Wat gaan we hier doen?" Vraagt ze. Ze wilt zich omdraaien, maar dan zie ik de twee meiden door de gang sluipen. Ze zwaaien op de meest achterlijke manier naar me, walgelijk.

Ik sluit Emily op tussen mijn lichaam en de muur, het is de enige manier waarop ze de twee meiden niet zou zien. Mijn lippen zijn dicht bij de van haar. Ze kijkt naar mijn lippen. Verdomme, ze is fucking sexy.

Als ik de deur op het slot hoor vallen, zet ik een stap naar achter. "Dus je spullen zijn er. Ik ga ze wel halen." Snel loop ik de deur uit en loop richting de verhuiswagen.

Dat was op het nippertje, vanaf vandaag zal ik me aan de deal moeten houden.

Zo veel dozen met spullen heeft Emily helemaal niet, maar mijn vader vond het nodig om een verhuiswagen voor haar te huren. Zo zou ze zich geliefd voelen.

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now