- 36 -

5.3K 142 14
                                    

POV Jason

"Je houdt echt van haar, he?" Vraagt mijn moeder als ook zij aangelopen komt. Ik knik en ik voel mijn wangen warm worden. Ze lacht naar me. Om mijn moeder zo te zien maakt me zo gelukkig, het is al lang geleden dat ze zo lachte.

"Ik ben trots op je zoon." Zegt mijn vader dan. Hij trekt me in een onverwachtse knuffel. Ook hij weet wat er gebeurd is en ik denk dat mijn ouders niet hadden gedacht dat ik ooit nog een meisje lief kon hebben, ikzelf had dat ook niet gedacht, maar Emily doet iets met me. Ze is bijzonder.

"Welkom in de familie." Zegt mijn vader als hij zich naar Emily keert. Mijn moeder trekt haar in een knuffel en ik hoor haar haar bedanken.

"Pa, bedankt." Hij knikt zonder iets te zeggen. Ik weet dat hij achter mijn keuze staat.

Ik pak Emily bij haar hand vast en trekt haar dicht tegen me aan. Ik sla mijn ene hand om haar middel en bekijk haar even. Haar haar is gekruld en ze draagt een soort band in haar haar. Haar roze jurkje staat haar perfect.

Ze brengt haar lippen naar mijn oor. "Ik hou van je." Fluistert ze dan. Ik kan het niet laten om als een gek te glimlachen. "Idioot." Zegt ze erachteraan.

"De fotoshoot is wel klaar. Gaan jullie maar wat leuks doen." Zegt mijn vader.

"Luke, zullen we een ijsje gaan halen?" Vraagt Emily dan aan ons kleine jongetje. Hij begint in het rond te springen. "Ja! IJsje!"

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now