- 51 -

4.7K 134 8
                                    

POV Jason

"Bedankt voor alles Monika." Hoor ik Emily zeggen. "Ga je echt weg?" Vraagt mijn moeder haar. Gaat ze weg?

"Ja, sorry." Ik storm zo snel als ik kan de trap af. "Waar ga je heen?" Vraag ik haar terwijl ik uithing van het rennen.

"Ik ga."Zegt ze zonder me aan te kijken. Haar hand ligt al op de deurklink. "Ga alsjeblieft niet."

Ze wilt de deur openen, maar ik ben haar te snel af en blokkeer hem met mijn voet. "Ik wil niet dat je gaat."

"Ik laat jullie twee even alleen." Zegt mijn moeder en ze loopt snel weg.

Terwijl de tranen over Emily's wangen lopen, schudt ze haar hoofd. "Laat me er nou alsjeblieft uit." Piept ze.

"Emily, alsjeblieft," smeek ik haar, "ik wil dat je bij me blijft."

"Jason, ik kan zo niet leven." Ze zet haar koffer neer en gaat op de trap zitten. Haar gezicht ligt in haar handen en haar schouders schokken.

"Emily ik doe het echt niet voor Luke. Ik wil je hier hebben, ik ben degene die dat wilt, voor mezelf." Probeer ik haar te overtuigen. "Ik ben echt verliefd op je, Emily."

"Je bent duidelijk nog niet over Cindy heen." Ik schud mijn hoofd. "We zijn uit elkaar gegaan terwijl ik nog van haar hield." Emily kijkt me lang aan met haar bruine ogen en wimpers die de huid boven haar ogen aanraken.

"Maar ik ben over haar heen, ik was gewoon geschrokken." Probeer ik haar, en misschien mezelf ook een beetje, te overtuigen. Misschien ben ik nog niet helemaal over haar heen, maar ik houdt van Emily. Dat is één ding dat zeker is.

"Ze was zwanger, Jason." Huilt ze zachtjes.

"Ik heb nooit wat geweten van het kind, Emily, dat meen ik." Ze straalt wanhoop uit en haalt haar handen door haar haar. "Wat is er?" Ik leg mijn hand op haar schouder en dan kijken haar betraande ogen recht in die van mij.

"Jason, ik ben zwanger!" Ze staat op van de trap en loopt weer naar de deur. Ik slik een keer en herhaal haar woorden in mijn hoofd. "Je bent zwanger?" Vraag ik haar geschrokken. Dit zag ik absoluut niet aankomen.

"Ja, Jason, dat gebeurd er als een man een vrouw onveilige seks hebben!"

Zonder te twijfelen trek ik haar tegen me aan. Ze probeert uit mijn grip los te komen, maar ik ben niet van plan haar los te laten. Niet nog eens.

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now