- 10 -

5.1K 153 2
                                    

POV Emily

Ondertussen is het al bijna twaalf uur. Toen Luke op bed lag, ben ik toch nog even verder gegaan met mijn geschiedenis huiswerk, maar dat betekent wel dat ik echt bijna in slaap val.

Ik heb Jason al meerdere malen geprobeerd te bereiken via Instagram, omdat ik zijn nummer nog niet heb, maar hij reageert niet. Ik heb geen idee hoelang ik hier nog moet blijven, maat ik moet morgen gewoon naar school.

Ik heb heel de dag gewerkt en ik ben echt aan het inkakken. Ik besluit naast Luke in het bed te gaan liggen. Jason maakt me wel wakker als ze er zijn.

"Ik bang mama." Zegt Luke bijna huilend als ik in het bed gestapt ben, mijn broek heb ik zojuist uitgetrapt. "Je hoeft niet bang te zijn. Kom maar bij me liggen." Stel ik hem gerust.

Het jongetje kruipt dicht tegen me aan en stopt zijn hand in zijn mond. Mijn hand haal ik door zijn haar. "Ik ben hier." Fluister ik zachtjes in zijn oor. Ik kriebel hem daarna over zijn rug en hij is meteen stil.

"Mama lief." Ik glimlach omdat hij mij mama noemt, het is echt enorm schattig. "Weltrusten Luke." Even later hoor ik snurk geluidjes uit zijn mond komen.

Hij slaapt gelukkig.

Dan val ook ik in slaap. Eindelijk kan ik even rustig slapen.

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu