- 26 -

5.1K 145 5
                                    

POV Emily

We komen aan bij de club waar hij overduidelijk vaker komt. Hij loopt namelijk meteen door naar de beveiligers, slaat daarbij de lange rij over die er staat en krijgt een stempel op zijn hand gedrukt. Hij gebaard dat ik ook moet komen en zonder mijn identiteitsbewijs te controleren drukken ze ook bij mij een stempel op mijn hand.

"Kom je schatje?" Hij steekt zijn hand uit die ik dan wat onzeker vastpak. We hangen snel onze jassen op en lopen daarna door naar de bar. Een paar jongens fluiten als we voorbij lopen, maar daar probeer ik me maar niets van aan te trekken.

Binnen is het erg druk en de muziek staat erg hard. "Iets te drinken?" Vraagt Jason terwijl hij met zijn hand een drinkgebaar maakt. "Ja lekker." Zeg ik knikkend.

Ik kijk om me heen en zie mensen op de bar dansen, andere mensen zoenen of wat ze dan ook mogen doen. Jason en ik tikte allebei twee kleine shotglassjes gevuld met tequila achterover. "Die kreeg je van mij!"

Jason heeft in elke hand een beker met drinken en wilt er één aan mij geven. "Het wordt moeilijk om me te concentreren hierzo." Zegt hij met een knipoogje. Ik snapte zijn opmerking niet, maar Jason heeft wel vaker rare opmerkingen. En als hij wat gedronken heeft, wordt hij blijkbaar nog raarder.

Ik neem mijn drankje aan en loop dan de grote mensenmassa in met Jason achter me aan. Als we ergens in het midden staan, komt Jason voor me staan. Er begint een meisje tegen hem aan dansen. Hij geniet er duidelijk van, maar duwt haar dan toch weg.

"Ik ben hier met mijn vriendin!" Roept hij terwijl hij naar mij wijst. Verbaasd kijk ik hem aan.

Hij neemt onze deal wel erg serieus.

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now