- 40 -

4.9K 135 17
                                    

POV Jason

Ik leg mijn handen in Emily's nek en druk mijn lippen nog een keer op die van haar. Mijn tong glijdt langs haar lip die ze daardoor meteen opent. Zo staan we een tijdje onderaan de trap.

"Ik wil je." Fluister ik in haar oor. Kippenvel ontstaat in haar hele nek wat mij laat lachen. Ik vind het geweldig wat ik met haar kan doen.

Ze loopt ineens de trap op en gebaard dat ik haar moet volgen. Stap voor stap volg ik haar. Haar mooie benen zijn goed te zien door haar jurkje, maar haar kont. Ze heeft een goede kont, daar zou ik zoveel mee kunnen doen. God wat is ze mooi.

Als we bovenaan de trap zijn, pakt ze me bij mijn kraag. Ik duw haar tegen de muur waardoor ze nergens anders meer heen kan. "Je bent zo sexy." Mijn handen glijden over haar lichaam en eindigen bij haar kont waar ik dan even in knijp. Ik heb zolang over deze kont gefantaseerd na onze avond uit. De manier waarop hij langs mijn broek schuurde en mijn pik stijf maakte. Fuck.

Zoenend begeleidt ik haar naar mijn kamer. Ik heb dit al vaker gedaan en weet precies waar ik heen moet lopen. Ik leg haar voorzichtig op bed, voorzichtiger dan ik met de meeste meiden zou doen en kus dan haar wang.

Ik hang boven haar en houdt haar handen boven haar hoofd vast. Ik maak een weg van kusjes langs haar kin naar haar oor. "Je bent zo mooi." Fluister ik daar. Ze giechelt zachtjes.

Voor een moment kijken we elkaar aan. Dan knikt ze. Wat bedoeld ze daarmee? Wilt ze seks? Dan ontwaak ik uit mijn gedachten en laat ik haar handen los.

Ze kruipt van het bed af en ik kijk haar verbaasd aan als ze lachend de rits van haar jurk losrits.

Als ze het jurkje op de grond laat vallen, werp ik me weer op haar. Mijn handen gaan over haar borsten, over haar buik, haar schouders en haar billen.

"Weet je het zeker?" Vraag ik als ik op het punt sta mijn broek los te maken. Ze knikt. Dat is mijn teken.

Dan geeft ze zich volledig aan mij over. Alles wat ik doe, doe ik voorzichtig. Niets doe ik zonder haar toestemming. Het is misschien raar om het uit mijn mond te horen, maar deze badboy is verliefd geworden op het meest brave meisje dat er is.

Maar na deze middag, weet ik dat ze minder braaf is dan iedereen denkt. Veel minder braaf.

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu