- 42 -

4.8K 131 11
                                    

POV Emily

"Hey Meiden!" Brian kijkt me een beetje beledigd aan. "En Brian." Snel geef ik iedereen een knuffel. "Meid, jij moet ons even bijpraten!" Zegt Jackie met een strenge toon.

Als we bij een restaurantje zitten, hebben we allemaal wat te eten besteld. "Dus hoe zit het tussen Jason en jou?" Iedereen kijkt me aan terwijl ik net nog een hap van mijn broodje neem.

"We hebben een relatie." Brian verslikt zich in zijn broodje. "Jason, de fuckboy, heeft een relatie?" Ik knik lachend en neem nog een hap van mijn broodje.

"Hoe heeft hij je gevraagd?" Ik haal mijn schouders op. "Hij heeft me nooit echt gevraagd. Er waren een paar jongens ons aan het filmen en toen zei hij recht in de camera dat we een stelletje waren en dat hij van mij hield. Vanaf dat moment was het eigenlijk best duidelijk, dus heeft hij me niet gevraagd."

Een tijdje later lopen we door de winkelstraat. "Oh mijn god meiden, kom mee." Brian heeft zijn toppunt van gay zijn bereikt en sleurt ons een winkel in met jurkjes.

"Deze zou je perfect staan." Brian geeft me een blauw fluwelen jurkje en dwingt me hem te passen. In de spiegel bekijk ik mezelf. Ben ik hier niet te dik voor?

"Kom er nou eens uit, joh!" Roept Brian ongeduldig.

Ik stap het pashokje uit en loop naar mijn vriendinnen toe. "En?"

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now