- 57 -

4.8K 127 7
                                    

POV Emily

Ik word wakker gemaakt door Luke. "Mama." Jason ligt bij ons in bed en zijn sterke arm ligt om mijn middel. "Mama." Zegt het kleine jongetje nogmaals. "Hey. Stil, papa slaapt nog." Zeg ik als ik zijn snurkgeluid hoor. "Papa wakker worden!" Roept het jongetje als hij bovenop hem springt.

"Hey kleine man." Zegt Jason met een schorre stem. "Eten." Zegt hij al springend op het bed. "Ja, we gaan zo eten, Luke."

Ik draai me om naar Jason. "Lekker geslapen?" Vraagt hij me.

"Ik hou ook van jou." Is mijn antwoord. Meteen daarna druk ik mijn lippen op die van hem.

"Waar heb ik dat aan te danken?" Vraagt hij met een grote glimlach. "Geen idee. Gewoon." Hij lacht en drukt zijn lippen dan nogmaals op die van mij. "Zullen we gaan eten?" Ik knik en stap het bed uit.

"Kom je nog?" Vraag ik hem als ik hem starend naar mijn kont betrap. "Ik blijf liever van dit uitzicht genieten." Ik pak één van mijn kussens en gooi hem naar Jason. "He!" Voor ik het weet, stapt ook hij het bed uit en gooit me op het bed. Hij gaat bovenop me zitten en lacht me uit.

"Waag het niet nog eens een kussen naar mijn hoofd te gooien, want dan zullen er consequenties volgen." Waarschuwt hij me. "Hele leuke consequenties." Zegt hij voordat hij zijn lippen in mijn nek drukt.

Luke heeft eindelijk zijn moed bij elkaar geraapt en besluit mij te redden van zijn vader: de draak.

"Draak! Weg! Mama helpen!" Hij doet zijn best zijn vader van mij af te halen, maar het lukt natuurlijk niet. "De draak is veel sterker!" Roept Jason naar Luke die zich ondertussen van het bed laat glijden om aan de draak te ontsnappen.

"Ik kom je pakken!" Roept Jason hem achterna als ook hij uit de kamer verdwijnt.

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now