Capitolul 54

2.5K 136 14
                                    

    — Ce ai pățit la mână, Eva?

    Nici nu apuc bine să mă așez la masă, căci Hades deja mă asaltă cu întrebări. Suntem în cantină, acolo unde am decis să luăm prânzul împreună, astfel petrecând timp împreună spunându-ne noutățile.

    Îmi las rucsacul pe scaunul alăturat după ce îmi pun tava cu mâncare pe masă. Astăzi am optat pentru o salată alături de o sticlă de apă, iar Hades pentru o Coca Cola și o porție de cartofi prăjiți alaturi de un șnițel.

    — Am avut un mic accident.

    — Ce s-a întâmplat? întreabă îngrijorat.

    — Am vărsat ceai fierbinte pe ea, dar am tratat-o imediat, stai liniștit.

    — Când?

    — Ieri.

    Mă întreabă din priviri dacă atunci când am fost la tine, iar eu aprob. Oftează și își vâră un cartof în gură, iar eu îmi gust salata.

    — Cum merg lucrurile între voi? mă întreabă cu privirea în farfuria sa.

    — Cred că suntem pe calea cea bună.

    Zâmbește trist în colțul gurii.

    — Mă bucur pentru voi!

    Îi ofer un zâmbet și îi cuprind palma stângă cu palma mea dreaptă. Acesta mi-o strânge ușor, iar cu cealaltă mână continuă să mănânce, ceea ce fac și eu.

    Știu că este trist, însă nu îmi pot schimba sentimentele. Nu pot schimba ceea ce simt față de tine, cu toate că uneori mi-am dorit acest lucru. Însă, acum când ești în toane bune cu mine, n-aș mai vrea să te las. Te-aș vrea doar pentru mine. Totuși, mi-aș dori ca și Hades să își găsească jumătatea, să se îndrăgostească de o fată a cărei inimă nu este furată de altcineva. Să îl iubească până nu mai poate, să îi ofere totul.

    Sunt scoasă din gândurile mele de buzele calde ale lui Hades ce i-au contact cu pielea mâinii mele, exact sub bandaj.

    — Ești bine? îl întreb.

    Ridică din umeri.

    — Presupun.

    — Îmi pare rău pentru tot! îi spun.

    Dă din cap abătut, continuându-și prânzul.

    — Te iubesc, știi, nu?

    Zâmbește din toată inima, privindu-mă în ochi, și nu pot să nu zâmbesc la rându-mi.

    — Și eu te iubesc, Eva!

    Îmi ia palma și o trage ușor spre el, punând-o pe obrazul lui catifelat. Închide ochii, scăpând un sunet gutural plin de încântare și de dor, iar eu îi mângâi ușor pielea moale și fină.

    — Ești atât de frumoasă când zâmbești! spune deschizându-și ochii. Și, așa cum am spus și acum doi ani, ești și mai frumoasă când roșești.

    Știu că am roșit la complimentul lui, căci îmi simt pielea arzând. Hades este atât de frumos și de minunat, încât vreau ca prietenia noastră să țină toată viața.

    — Nu cred că ți-am spus vreodată cât de adorabile sunt gropițele tale, îi spun și îmi trec degetul mare peste ea, încă având palma pe obrazul lui.

    Este rândul lui să aibă obrajii rozalii și îmi zâmbește ușor timid.

    — Tu ești adorabilă!

________________________________________

    Un moment între Hades și Eva!

    Aștept părerile voastre, printre care și un răspuns la următoarea întrebare:

    Cu cine v-ar plăcea mai mult să fie Eva? Cu Hades, ce îi oferă toată iubirea de care are nevoie, sprijin și susținere; sau cu Aiden, ce, uneori, se comportă urât cu ea, dar au și momente frumoase împreună.

Despre tineWhere stories live. Discover now