MULȚUMIRI

2.1K 50 14
                                    

    Aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru că ați rămas cu Aiden și Eva până la final, pentru toate voturile și comentariile și pentru toată susținerea pe care unii dintre voi mi-ați acordat-o. Vreau să vă anunț că volumul doi se va publica în data de 1 aprilie 2020 și nu, nu este o glumă.

    Nici nu știu când a trecut un an, când au trecut 100 de capitole, când povestea celor doi a ajuns la final. Încă țin minte cum, în data de 29 martie 2019, am hotărât să scriu această poveste minunată, iar prietena mea, anonimnr1, m-a susținut încă din prima clipă și îi mulțumesc pentru tot, căci dacă nu mă împingea de la spate nu ajungeam acum, aici.

    Aș vrea să le mulțumesc fetelor din grupul de pe Instagram, chiar dacă în ultimul timp au fost inactive, iar pentru cine dorește să se alăture, link-ul este în descrierea profilului meu și trebuie să îmi lăsați un mesaj pentru a ști pe cine adaug și pe cine nu, în cazul în care dați follow paginii.

    Aș vrea să îi mulțumesc și lui whitelighter15 pentru toată susținerea acordată, pentru toate mesajele ce m-au emoționat până peste cap și pentru faptul că mereu a crezut în mine. Ești o persoană minunată, Ana, și mă bucur că ai devenit prietena mea!

    Îi mulțumesc, deasemenea, și lui Inventrami pentru toate coperțile făcute și, mai ales, pentru minunatul trailer care îmi place la nebunie, dar și pentru toate sfaturile și părerile.

    Vă mulțumesc din suflet tuturor și ne auzim în curând cu volumul doi. Sper să vă placă!

Lori.

Despre tineWhere stories live. Discover now