Capitolul 61

2.4K 138 10
                                    

   Inima îmi bubuie în piept.

   Doamne, ce am făcut? Chiar am sărit în brațele tale, iar tu chiar m-ai strâns la pieptul tău cu o forță de neimaginat? Chiar am luat cina împreună, iar acum stăm în patul meu uitându-ne la un film?

   Nu știu cum se respiră. Plămânii refuză să primească aerul oferit, iar inima mi-a ajuns în gât. Stăm întinși pe pat, rezemați de tăblia acestuia, umăr la umăr. Mâna mea dreaptă este întinsă lângă corp, în apropierea coapsei, însă, ceea ce este cel mai intrigant este faptul că mâna ta este paralelă cu a mea, stând în aceeași poziție, la nici zece centimetri.

   Încerc să mă concentrez pe filmul de groază ce se derulează în fața mea și să ignor fiorii ce mi-i dă apropierea dintre noi. La fel ca în timpul cinei, prezența ta mă absoarbe cu totul, făcându-mă să înghit în sec. Mama nu a putut lua cina cu noi, căci a avut o urgență la spital, așa că tu ți-ai permis să mă sorbi din priviri tot timpul și să îmi analizezi fiecare gest. Bineînțeles că am făcut la fel, căci tentația era prea mare și nu puteam scăpa de ea. Știu că pe tine nu te-a deranjat, însă ai prins o culoare roșiatică în obraji.

   În ciuda faptului că ești extrem de frumos, iar toate fetele îți cad la picioare, și îndeajuns de popular, încât aproximativ toată lumea te cunoaște și o parte din ei vorbesc cu tine, ești extrem de timid. Sau cel puțin cu mine. Te înroșești și te bâlbâi atunci când îmi vorbești, ești stânjenit și îți pleci capul atunci când faci ceva ce nu este bine.

   Tresar, luată prin surprindere, atunci când pe tot ecranul apare o fantomă în toată splendoarea ei, iar acest fapt mă readuce cu picioarele pe pământ. Se pare că iar m-am pierdut în gânduri atunci când vine vorba de tine.

   De data aceasta încerc să îmi canalizez toată atenția asupra filmului, luându-mi gândul de la tine. Și, cu toate că nu mă mai gândesc la tine, fiorii sunt încă prezenți, iar fluturii dau din aripioare în stomacul meu.

   Aproape tresar din nou atunci când ceva cald îmi atinge ușor mâna, însă realizez repede ce este acel ceva – mâna ta. Îmi las privirea în jos, iar aceasta se mișcă ușor și cu grijă, venind spre a mea. Privirea îți este îndreptată în față, spre televizor, iar pe chip nu ți se citește nicio emoție. Îmi atingi încet pielea, iar acel loc începe să mă ardă de parcă am turnat benzină pe el, iar apoi i-am dat foc. Îți plimbi ușor buricele degetelor, făcându-mi inima să bată mai tare decât o făcea, iar genunchii îmi tremură ușor.

   Doi ani.

   Atât am așteptat ca tu să mă atingi. Iar acum că o faci, sufletul îmi țipă de bucurie. Țipă după tine și după atingerea ta.

   Îmi prinzi degetul arătător între degetele tale și te joci ușor cu el, transmițându-mi și mai mulți fiori. Îmi înghit inima ce mi-a ajuns în gât și îmi mut privirea pe filmul ce se derulează la televizor.

   Îmi lași degetul jos, iar apoi mâna ta se ridică în sus, spre cot, degetele tale atingându-mă ușor și fin. Îți croiești drum spre interiorul mâinii mele, iar acum cobori extrem de încet, lăsând în urma ta dâre de foc. Cu cât cobori mai mult, cu atât sângele din venele mele fierbe mai mult. Clocotește.

   Palma ta ajunge sub a mea și, chiar dacă a ta e cu mult mai mare decât a mea, se potrivesc perfect. Îți strecori chinuitor de încet degetele printre ale mele, palmele noastre formând un întreg acum. 

Despre tineWhere stories live. Discover now