xxvi » duel [pt.2]

1.6K 156 230
                                    

*Şarkıyı dediğim zaman açarsanız sevinirim.

Sözlük niyetine;

Minotor: Yarı insan yarı boğa yaratık.

| 26. Bölüm | [PART 2] (DÜELLO ~)

Sehun tribünlere çıkarken alnındaki teri elinin tersiyle sildi. Bir an Chanyeol'ün onu gerçekten yakacağını düşünüp ecel terleri dökmüştü. Ancak özel gücü sayesinde bundan da yakayı sıyırmayı başarmıştı.

Öte yandan Hyejeong ve Baekhyun tribünlerde merakla Suho'nun sırasının gelmesini bekliyorlardı. Onların çıkmasına sadece bir düello daha kalmıştı. Bu düellodan sonra Suho ve Kris'in kapışması başlayacaktı...

"Sıradaki yarışmacılar Morpheus melezi Kim Jongdae ile Gaia melezi Do Kyungsoo!"

Tribünler yine ikiye bölünmüş, yarısı "Chen!" diye bağırırken diğer yarısı "D.O!" diye bağırıyordu.

Arenaya çıktıklarında Hyejeong tamamen silahsız dikilen iki melezi süzdü. Daha önce D.O isimli melezi saldırı sanatları dersinde görmüştü ve onun özel gücü... Doğrusu gücün ta kendisiydi. Ayağını yere sertçe yere vurduğu an yer titriyordu ve kendisinin iki katı melezleri bir kağıtmışçasına havaya fırlatabiliyordu.

Hyejeong Chen isimli melezin gücününün ne olduğunu bilmiyordu ancak kazanamayacağına emindi. Kimin süper güçlü birinin karşısında şansı olurdu ki?

Başlama borusu çalındığında Chen boynunu tıkırdatıp D.O'ya gülümseyerek sinsi bir bakış attı ve saldırısını bekledi.

D.O her zaman ki gibi en iyi taktiğini uygulayıp havaya sıçradı ve ayağını yere vurduğunda etraf sarsıldı. Chen sarsılmanın etkisiyle sersemleyip geri çekilirken D.O hızla Chen'in yanına gelip boğazına yapıştı ve onu arenanın öbür tarafına fırlattı.

Chen kumların arasında yatarken sızlayan kemiklerini görmezden gelerek yavaşça ayağa kalktı. Gücünü kullanmak için elini kaldırdığı an D.O yumruğunu kumlara geçirdi ve gücünün etkisiyle yerde derin yarıklar oluşturdu. Yarıklar derin bir hat halinde Chen'in etrafını sarmaya başlarken Chen'in yapabileceği tek şey kaçmaktı. Ancak yarıklardan kaçarken D.O'ya daha çok yaklaşıyordu ve bu tam olarak D.O'nun istediği şeydi. Chen ona yaklaştığı an onu ciddi anlamda kuma gömebilirdi.

Chen mecburen D.O'nun yanına geldiğinde D.O sadece gülümsedi ve yeniden Chen'i boğazından tutarak yere çarptı. Chen yerde yatarken, onun kaybettiğinden emin olmak için baş ucuna eğilip son kez gücünü kullanacakken birden Chen iki eliyle D.O'nun başını kavradı ve gözlerini kapattı. D.O ne olduğunu anlayamadan Chen gücünü kullanmaya başlamıştı bile.

D.O aniden geri çekilirken kumların üzerine oturdu ve telaşla Chen'e baktı. "Ne yaptığını zannediyorsun?"

Chen üzerindeki kumları silkeleyip ayağa kalktı ve D.O'ya gülümsedi. "Kabusun oluyorum."

Chen'in görüntüsü değişip bir Minotor* şeklini almaya başlayınca D.O gözlerini sıkıca kapatıp derin bir nefes aldı ve kendi kendine mırıldandı. "Hayır bu gerçek değil. Hayır Kyungsoo buna kanamazsın."

Gözlerini açtığında karşısında boynuzlarını ona yöneltmiş bir boğa gördüğünde yerde sürünerek geriye çekildi. Boğanın ürkütücü sesini duyunca yeniden gözlerini kapattı ve "Sen gerçek değilsin!" diye bağırdı. Ancak gözünü kapattığında bile gözünün önünden en çok korktuğu şeylerin geçtiğini görebiliyordu. Başını elleriyle kavrayıp dizine koyarak iki büklüm oldu ve "Sen kazandın!" diye bağırdı. "Durdur artık şunu!"

Melez ϟ KampıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin