xl » tartarus [season finale]

1.2K 130 205
                                    

-Sözlük niyetine-

Mantikor: Bir aslan vücuduna, insan yüzüne, köpek balığı dişlerine, yarasa kanatlarına ve akrebin kuyruğuna sahip efsanevi yaratık.

| 40. Bölüm | [SEZON FINALI] (TARTARUS ~)

"Minik kızının yolda olduğunu duydum. Tuzağıma doğru ilerliyor." diye güldü Hades.

Bay Shin bileklerini sıkan zincirlerden kurtulmak için çabaladığında Hades "Boşa çabalıyorsun. Senin gibi bir böceğin benim karşımda hiçbir gücü yok." dedi tükürürcesine. "Hala kim olduğumu anlamadıysan anlamana yardımcı olabilirim." diyerek elindeki asayı yere çarpmasıyla etraf siyah dumanlarla kaplandı. Siyah dumanlar Bay Shin'in tenine değer değmez her tarafını kesik kesik yaralar içinde bıraktı.

"Ben yeraltı dünyasının tanrısı Hades'im. Bunu aklına sok seni aşağılık insan."

Hades, Luhan'ın ona vermiş olduğu parşömene baktı ve "Ah kızın buraya varmak üzere. Ne dersin onu karşılaması için bir yaratık ekibi göndersem mi?" diyerek sırıttı. "Kızının sadık hizmetkarlarım ile kapışmasını dört gözle bekliyorum."

♧♧♧

Hyejeong, Kris, Suho, Baekhyun ve Sehun kamptan ayrıldıktan sonra saatlerce yürümüşlerdi... Ellerindeki haritaya göre sembolize ettikleri beş nokta yeraltı dünyasının girişine yaklaşıyordu ancak bir türlü oraya gelemiyorlardı.

"Lanet olsun nerede bu giriş?!" diye söylendi Sehun. "Saatlerdir yürüyoruz yoruldum."

"Hey sanırım sol taraftan!" dedi Baekhyun elindeki haritayı incelerken. "Ah hayır sağdan."

Kris haritayı Baekhyun'un elinden hızla çekip aldı ve ileriyi işaret etti. "Bu taraftan. "

Baekhyun, Kris'e ters ters bakarken "Kaba şey. " diye söylendi.

Kris'in önderliğinde yürümeye devam ederlerken Sehun sırt çantasından meyve suyu çıkartıp Hyejeong'a uzattı. "İster misin? Bilirsin birazdan muhtemelen büyük bir savaşa gireceğiz... Enerji verir."

Hyejeong tebessüm ederek Sehun'un elindeki meyve suyunu aldı. "Teşekkür ederim."

Suho adımlarını hızlandırarak Kris'e yetişti ve elinde tuttuğu haritaya baktı. "Doğru yolda olduğumuza emin misin?"

Kris elindeki haritayı kapatıp Suho'ya kısa bir bakış attı ve ilerideki binayı işaret etti. "Burası olmalı."

Hyejeong ve Sehun binayı fark ettikten sonra duraksayıp birbirlerine baktılar. Burası, Hyejeong'un kampa geri dönmesini sağlamak adına babasını kandırmak için kullandıkları hastahaneydi. Hyejeong güya burada tedavi görüyordu.

"Buna inanamıyorum." diye mırıldandı Hyejeong. "Yani onca yerin içinden... Babamı kandırmak için kullandığımız hastahane mi yeraltı dünyasına giriş kapısı?"

"Bu ilginç." diye onay verdi Sehun. "Babanı kandırmak için onu buraya getirmemizi söyleyen kişi Luhan'dı. Eminim burasının yeraltı dünyasına giriş kapısı olduğunu o da bilmiyordu."

"Nereden bilebilirdi ki? Boş hastahane olarak en yakın burayı bulabilmiştir. Yeraltı dünyasına giriş kapısı olması tamamen tesadüf olmalı..."

Sehun başını onaylarcasına salladığında çantasını sırtından çıkardı ve içinden gerekli olan savaş aletlerini aldı. Baekhyun da sırt çantasından sadece yanına hançerlerini alarak çantasını bir kenara bıraktı ve ekip dikkatli adımlarla yıkık dökük hastahaneye girdi.

Melez ϟ KampıWhere stories live. Discover now