special episode » baekmina

1.2K 147 107
                                    

Bu bölüm, 30. bölümün sadece BaekMina çiftiyle ilgili kısmıdır ve bu bölümü AngelJee'ye ithaf ediyorum. Yorumların için teşekkürler .

Şarkıyı dediğim zaman açarsanız sevinirim. İyi okumalar ~

BAEKMINA ÖZEL BÖLÜM (35K ÖZEL)

-BAEKHYUN-

Noel yaklaşıyordu ve bizim kampımızda noel demek eğlence demekti. Günlerce kutlamalar yapılır, balolar düzenlenir ve havai fişekler patlatılırdı. Doğrusu böyle bir şeyi kutlamamız ilginçti. Bilirsiniz, biz Yunan tanrı ve tanrıçalarının çocuklarıydık. Bu tür kutlamaların bizim için anlamı yoktu. Ancak kamptaki öğrencilerin eğlenmesi açısından iyi oluyordu. 25 Aralık'tan yeni yıla kadar kutlamaların düzenlenmesi ve derslerin iptal olması hepimiz için güzel bir olaydı. Özellikle benim için. Derslerin iptal olmasından daha güzel ne olabilir ki?

Tek sinir olduğum şey kış balosuydu. Smokin giyip dans etmek hiç bir zaman benim olayım olmamıştı. Tabi benim aksime Suho her zaman bu balo olayını çok severdi. O baloya giderken ben ve Sehun, Luhan'ın kulübesine gidip video oyunu oynardık. Açıkçası bu sene de video oyunu oynamayı planlıyordum. Taa ki Mina'yla tanışana kadar. Eğer onunla bu baloya gidersem ona olan hislerimi açıklayabilirdim. Ama önce onu daha iyi tanımalıydım. Bu yüzden kendimi noelden yeni yıla kadar her günümü onunla geçirmeye adamış bulunmaktayım. Ona Byun Baekhyun'un ne kadar harika bir erkek olduğunu kanıtlayıp ardından baloya davet etmeliyim. Böylece sonunda onun erkek arkadaşı olabilirim...

♧♧♧

"Eğer Hyejeong baloya Kris ile giderse... Hayır bunu düşünmek bile istemiyorum."

Kendini koltuğa atmış homurdanan Suho'yu görünce karşısına dikildim.

"Dostum o çocuktan önce adım atmalısın ve Hyejeong'u baloya davet etmelisin."

"Ya kabul etmezse?" dedi son derece ürkek bir bakış atarak. Tanrılar aşkına bu çocuk neden söz konusu aşk olunca bu kadar ödlek?!

"Saçmalama Suho. Neden seni reddetsin ki? Şunun şurasında ne kadar süredir arkadaşsınız. Seni reddedemez. Hyejeong öyle biri değil." diye güvence verdim.

Sıkıntıyla iç geçirdi. "Biliyorum. Biliyorum ama... Yapamıyorum işte!"

Tam o sırada içeri giren Sehun kendini koltuğun üzerine fırlatıp kolunu Suho'nun omzuna attı. "Ne o? Birileri teklif etmeye korkuyor mu?"

"Hayır korkmuyorum!"

Sehunla birbirimize bakıp aynı anda umutsuzca başımızı salladık.

Sehun yeniden Suho'ya dönüp kendinden emin bir şekilde yerinde doğruldu. "Bak Suho sana kızlar hakkında bir kaç tüyo vereyim..."

Bu dediğine güldüm. Benim kuzenim? Kızlar hakkında tavsiye vermek?

"Sen önce kendine baloya gidecek bir kız bul da..." diye dalga geçtim.

Sehun bana pis pis baktıktan sonra beni görmezden gelip yeniden Suho'ya döndü. "Her neyse kuzenimi boş verelim kendisinin de bir partneri yok ama bana laf atmakla meşgul..."

"Hah! Şu an bir partnerim olmayabilir ama bu gecenin sonunda olacak."

"Her neyse... Sana gelirsek Suho, kıza karşı bir adım atmanın vakti geldi. Bir kere arkadaş alanına girersen oradan çıkamazsın. Kız seni 'abi' gözüyle görmeye başladı mı yandın demektir. Biraz gizemli ol, havalı ol. Kızın her işi düştüğünde paldır küldür koşturma. Kızın sana gelmesini bekle. Bak Kris'e, adam soğuk nevale ama kızı etkilemeyi başarıyor."

Melez ϟ KampıWhere stories live. Discover now