(MR)Bölüm 28: Asel'in Sırları Açığa Çıkıyor!

66.3K 6K 268
                                    

AZILI KATİL SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Seren birkaç kere üst üste gözlerini kırptı. Yazılanları doğru okuyup okumadığına emin olmak için metnin üzerinde iki defa göz gezdirdi.

Ardından haber şu şekilde devam ediyordu. "Geçirdiği kriz ile iki kızını Y.A (10) ve Ş.A (12) ' yi öldüren katil baba, eşini ve küçük kızı H.A (1) saklandığı yerde öldürmeye çalışırken yakalandı. Yaralanan anne hastanede hayatını kaybederken bebek ise çocuk esirgeme kurumuna teslim edildi. " Seren haberin devamını okuyamadan ekran değişti ve haberin fotoğrafından Asel'in annesinin olduğu gazete kupürü göründü.

Başlığı şu şekildeydi;

SAVCI DEMİR; "GEREKEN CEZAYI ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ"

Haberin girişinde Savcı Özlem Demir diye başlayan cümleyi okuyabildi sadece. Ardından ekranda çıkan Asel'in Özlem hanımla sarmaş dolaş olan fotoğrafını gördü. Tüm bunları yerli yerine oturtmak zor değildi. Asel evlatlıktı ve annesi o katliam olayının savcılığını yapmıştı. Üstelik Görkem ve Zehra onun bunu görmesini istememişlerdi. Seren ekrana yeniden gelen görüntüye baktı. Asel'in fotoğrafının yanında bulunan H.A kısaltmasını ve bebeğin fotoğrafına baktı.

Aile katliamından kurtulan çocuk Asel'di.

"Eh şimdi gerçek kimliğini herkes biliyor Aselcim. Bakalım arkadaşların senin yanında durmayı göze alabilecekler mi? Sonuçta bir katilin kızısın."

Gülperi, merdivenin korkuluğuna rahatça yaslanmış, yüzündeki memnun ifadeyle Asel'e bakıyordu. Genç kızın tüm bunları nasıl elde ettiğini bilmiyordu ama yalan gibi durmuyordu. Çevresinde ki insanlar ondan adım adım uzaklaşırken birden Seren olduğunu unuttu. Ve insanların ondan korkulu gözlerle uzaklaşmasının acısını ruhunun derinliklerinde hissetti. Gülperi'nin bu gerçeği birden ortaya çıkarması Asel için iyi olmayacaktı.

Seren tek kelime etmeden koşarak odasına gitmek için alandan ayrıldı. Kimseyle yüzleşemezdi. Bu konu da ne yapması gerektiğini çözene kadar herkesten uzak durmalıydı.

Zehra'da koşarak uzaklaşan arkadaşının ardından gitmek için adım attığında Görkem kızı kolundan tutarak durdurdu.

"Onun peşinden gitmeliyiz." Dedi dolan gözleriyle genç adama bakarken. Asel uzun zaman sonra ona dostça davranıyordu ve böyle bir anda Zehra onu yalnız bırakmak istemiyordu. En azından Zehra'nın onun yanında olduğunu bilmesini sağlamalıydı.

Görkem sakince başını sağa sola salladı. "Onu bende yalnız bırakmak istemiyorum ama şuan yanında olmak istediğini  de anlayabiliyorum."

Zehra başını sallarken adamın kolunu tuttuğu yere baktı. O an Görkem'in ona dokunmuş olmasının gerçeği karşısında zorlukla yutkundu. Boğazından yukarıya panik duygusu tırmanırken sakin kalmaya çalıştı. Şimdi yeri ve zamanı değildi. 

"O halde ne yapacağız?"

Görkem kaşlarını çatarak televizyonda ki slayta baktı. Ardından kıza döndü. "Ne yapacağımızı biliyorum beni takip et." dedi ve kızın bir şey söylemesine müsaade etmeden hızlı adımlarla yürümeye başladı. Zehra bir süre onun arkasından baktıktan sonra onun peşine düştü. 

******************************* 

Genç kız odanın kapısını kapattığında derin bir nefes aldı. Eğer Asel'in gerçek ailesi okuduğu gibiyse nasıl davranacaktı.

Sinirli? 

Kızgın? 

Öfkeli? 

Üzgün?

Misafir RuhWhere stories live. Discover now