dokuz│Piran kızı│

174K 8.2K 1.5K
                                    

DİPSORU; Sizce Deran, Afran Bejindar'ı telefonuna ne diye kaydetmiş olabilir? Ya da ne diye kaydetmeli?

Yeni kapağımızı nasıl buldunuz? Ben bir hayli bayıldım çünkü ♥

Bir hafta ardından gelen bölümü gördüğünüz de şok olan surat ifadelerinizi görür gibiyim :D E malum, tatil. İlhamlarım da garip bir şekilde bol. (Özlem ve vuslat hasretinden hep.)

Bölüm şarkısı: Moon Ate The Dark - Messy Hearts

Multimediamız;

Geçtiğimiz bölüme gelen yorumlar bir harikaydı, çok teşekkür ederim gerçekten

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Geçtiğimiz bölüme gelen yorumlar bir harikaydı, çok teşekkür ederim gerçekten. Sizler harika okurlarsınız. Umarım bu bölümde de eksik etmezsiniz o güzel yorumlarınızı. Minnak parmak uçlarınızdan öpüyorum her birinizi.

Bölüm ithafı her zaman olduğu gibi bir önceki bölümde en uzun yorum yapana ;D @tugecc Güzel yorumların için teşekkür ederim canım ♥ Bölümü beğenmen dileklerimle...

Umarım beğeneceğiniz bir bölüm olur şahsen ben yazarken çok haz aldım.

Keyifli okumalar, yorum ve oyları unutmayalım ;)

▬▬▬▬▬▬▬

Sanrılı yollardı Deran'ın yürüdükleri. Acısını anlatmaya kelam bulmakta beceriksiz, duyulmazlığın verdiği siliklik ile bitaptı. Ailesine sevmediği bir adamla evlenmek istemediğini defalarca kez söylemiş, sırf bu yüzden intihara kalkışmış üstüne üstlük evleneceği adamın sevdiği kadın tarafından vurulmuştu ama yine de nafile... Babası sözünden caymamıştı.

Şimdi ise süslendirilmiş ve beklemekteydi, parmağına nişan yüzüğü adı altında takılacak olan ölüm halkasını.

Silsilesi bol hayata, sürekli tokadını yediği kadere tek kelamı yoktu. Alnına yazıldıysa kabullenmek onun boynunun borcuydu belki de. Bu isyan etmesine engel olamasa da, kendisine bir defalık verilmiş olan hayatı olabildiğince yaşamayı isterdi. Bahar geldiğinde kırlarda değil de yüzünde açsın isterdi hatta papatyalar ama şimdi tüm ömrünün çiçekleri soldurulmuştu.

"Bejindarlar geliyor."

Konakta çalışan kızların kendi aralarındaki muhabbetini işittiğinde sımsıkı yumdu gözlerini. Gömmeseler de şahitlik etmeye geliyorlardı, ölümüne. Onu hayatı boyunca asla sevmeyecek, hayatı boyunca asla sevmeyeceği bir adama eş oldurtmaya geliyorlardı.

"Afran Bejindar'ı gördün mü?" diyen kızın sesi pek bir heyecanlıydı. "Nasıl da yakışıklı olmuş."

Burnundan içine usulca çektiği nefesin tadına varmaya çalıştı lâkin yapamadı. Genzini tıkadı nefesi. Haram kılınmıştı adeta yaşamak ona. Yaşadığı her saniye daha ne kadar büyük bir acı çekebilir adlı sınanmayı deniyordu üzerinde hayat.

AĞA [TAMAMLANDI]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin