kırk dört │hazan │

59.8K 3.8K 430
                                    

Bu bölüm bir önceki bölüm yorum yapan 39 kişiye ithaftır. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Gerçekten iyi ki varsınız ♥

Bölüme gelen yorumlardan hicap duyuyordum fakat fark ettim ki her ne olursa olsun yanımda olan üç beş kişi on binlerce yoruma bedel. Sizler iyi ki varsınız. Hep var olun, yanımda olun. Sizleri öpüyor ve bu bölüm ile başbaşa bırakıyorum.

Bir sonraki bölüm görüşmek üzere. Esen kalın...

Dilan Aladağ.

B Ö L Ü M 44

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

B Ö L Ü M 44

│Hazan│

Hakkaniyeti yitirmiş çorak topraklarda nefes alıyordu artık. Gözlerinden süzülen yaşlarla suluyordu o toprakları da yine de fayda etmiyordu.

Bir insan bu kadar insafsız olabilir miydi gerçekten? Henüz doğmamış bir sabinin canına kast etmek ile tehdit edilir miydi bir insan? Bu nasıl bir vicdansızlıktı? Bu nasıl bir soysuzluktu? Kendi yaptığı pislikler ortaya çıkmasın diye bir insan bir insana bunu yapar mıydı? Onu da geçtim, bir anne bir anneyi bu şekilde tehdit edebilir miydi?

"Sizde hiç mi vicdan kalmadı Hanım Bejindar? Beni evladım ile tehdit etmek ne demek?"

Deran'ın bir anda odasına girmesi ile şaşkına dönen yaşlı kadın hızla ondan tarafa döndü.

"Bu densizlik nedir gelin?" diye hırsla sordu. Öyle komik geldi ki sözleri Deran'ın kulağına gülmeden edemedi.

"Densizlik öyle mi?" diye sorarken yavaş adımlarla aynanın önünde duran kadına yanaştı. Aynanın önünde duran materyallere baktıktan sonra gözüne kestirdiği makası hırsla eline alıp kadının boğazına dayadı ne yaptığını bilmeden. Resmen gözü dönmüştü. "Gözümü kırpmadan öldürürüm seni Hanım Bejindar! Bir an düşünmem, bir an tereddüt etmem! Evladım için karşıma çıkacak herkesi öldürürüm, duyuyor musun?"

Karşısında çıldırmış kadını gören yaşlı kadın birkaç adım gerilemek istediyse de müsaade alamadı. Deran çıldırmış gibi üstüne yürüyordu.

"Delirdin mi sen gelin? İndir şu elindekini!"

"Evet, delirdim! Delirttin beni!"

Tehdit işini biraz erken mi yapmıştı ne? Acele etmemesi gerektiğini düşünmüşse de duramamıştı işte. Deran'ın arkasından neler çevirdiğini bilememek bir miktar elini ayağını birbirine dolaştırıyordu.

Elindeki makası hızlı bir hareketle geri çekip sertçe aynanın önüne yeniden koydu. "Ayağını denk al Hanım Bejindar! Sen fenaysan, ben senden beş beterim. Ne demişler çok iyi bilirsin. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş."

AĞA [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now