otuz iki │esrarlı│

102K 5.3K 1.2K
                                    

Elbette olaysız bitirmediğim bir bölümden daha merhabalar.

Final haftamdan mütevellit asla yazamadığım yeni bölümün gecenin 4'ün de gelmesinin sebebi kesinlikle ilhamlarım.

Ağa'yı yazarken artık çok zorlanır oldum. Sanki sıtmalı fikirler ile sarılı önüm. Her satırını yazmam saatlerimi alıyor. Motivasyona ve yanımda olan okurlarıma ihtiyacım olduğu aşikar. Umarım oralarda bir yerlerde hâlâ benimle, benim yanımda ve Ağa'yı benimsemiş okurlar vardır. Olduklarına eminim, kendini göstermeyenleri de çok merak ediyorum ama.

ithaf isteyenler satıriçi yoruma :D Tam olarak bu paragrafa yorum bırakırsanız sırayla ithaf edeceğim...

Fikirleriniz benim için bir hazine, onları benimle paylaşmayı unutmayın.

Keyifli okumalar ♥

Keyifli okumalar ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

▬▬▬

B Ö L Ü M 32

│Esrarlı│

Mustafa'nın 2 ailenin yanı sıra Hazal'ı da şok silsilesi içine soktuğu cümlelerinden sonra bütün gözler Hazal'a döndüğünde, Hazal daha fazla dayanamayacağını düşünerekten bir anda kendini yere attı.

Evet evet, yanlış okumadınız. Kendini kelimenin bütün anlamıyla yere attı! Elbette bayılamayacak kadar heyecanlıydı ve şu andan kaçabilmek adına rol yapacaktı.

Hazal'ın yere düşmesinin ardından kadınlardan yükselen çığlıklara kulak asmayıp öne atıldı Mustafa. Bu kadını tırnağının ucu kadar tanıyorsa şu andan kaçmak için yapmıştı bu hareketi, bundan emindi.

Hazal'ı kucağına aldığı vakit Berken'in öne atılıp kötü bir bakış atmasıyla ne olduğunu anlayamadı başta. Ardından tek kaşını havaya kaldırarak meydan okudu. Kadınına dokunamazdı kimse! Bu ağabeyi dahi olsa...

"Mustafa!"

Kurban Ağanın sesi koca salonda yankı bulduğu vakit kucağındaki kadına dikkatle baktı Mustafa. Ardından kulağına eğilerek "Ne yaptığını biliyorum, Ufaklık." Demeyi ihmal etmedi ve babasına döndü.

"Şimdi değil baba!"

Hazal, Mustafa'nın sözleriyle şok oldu. Ne de güzel bayılmış numarası yapıp işin içinden sıyrılacaktı işte. Bu adam neden böyle yapıyordu?

Sözlerinin hemen ardından salondan kucağında Hazal ile çıktı. Şok olan Piran Ailesi ise kendine gelir gelmez ardından atıldı. Piran Oğulları derhal Mustafa'nın yanına vardıklarında Resul "Babam seni öldürtecek, Kurban Ağanın oğlu olmanda bunu değiştirmeyece Mustafa Ağa," demeyi ihmal etmedi.

AĞA [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now