yirmi bir │hun│

138K 6.8K 1.6K
                                    

bilinmeyenyazar_2 ile yaptığım röportajı okumak isterseniz, profilimdeki linke tıklayabilirsiniz ♥ Ben derim ki okuyun ♥

TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEYİ UNUTMAYIN, HEMEN YUKARIDA DURMAKTA :*

*HUN: Farsça'da kan demektir.

BÖLÜM EF-SA-NE!

Umarım beğenerek okursunuz ben yazarken bir hayli keyif aldım. Gecikme sebebi ise bir hayli kırılan kalbim. Her neyse bu konuya girmeyeceğim, her şeyin hayırlısı canlarım.

Umarım bölümü beğenirsiniz. 

Bölüm ithafı @zeyn-polat için. Beğenmen dileklerimle kuzum ♥

Bölümün sonunda yapacağınız yorumları deli gibi merak ederek bölümü yayınlayıp gidiyorum. Sizi seviyorum, yorum yapmayı unutmayın ♥♥

-Playlist: Teri Galliyan

*Deran şalını aynen bu şekilde örtüyor, Güneydoğu tarafında böyle örtmek bir hayli yaygınmış. Orada olan arkadaşlarıma ve akrabalarıma sorduğum zaman bunu onayladılar.  

  

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



▬▬▬


B Ö L Ü M 21

│hun│

Fırtınaya dönüşen düşüncelerine mukayyet olamıyordu artık kadın. Adamın gözlerine hapsolmuştu hareleri. Çekemiyordu bakışlarını. Soluğunun ani değişiminden de haberdardı. Haberdardı da nafile, bu adam hayatında olduğu her an geri durmayacak ve onu her daim böylesine alabora etmeyi başaracaktı. Artık bunu çok iyi biliyordu.

AĞA [TAMAMLANDI]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin