on sekiz │lâlüebkem│

146K 7.3K 1.4K
                                    

Öncelikle, bölüm şarkısı Duaa (Acoustic) | Sanam ft. Sanah Moidutty. Şiddetle dinlemenizi öneririm!!!

*Lâlüebkem: Şaşkınlıktan dili tutulmuş. Nutku tutulmuş

Wattpad'de 4. yılımı çoktan geride bıraktığımı fark ettim. Ne kadar çabuk geçiyor öyle yıllar. Dört senenin bana kazandırdığı insanlar gerçekten çok güzeller. Umarım bu bağ asla kopmaz, sizlerle olmaktan muhteşem bir mutluluk duyuyorum ♥

Gelelim bölüme, bol bol sevdiğiniz kısımlarla dolu bir bölüm oldu. Yani Afran ve Deran! :D:D Umarım beğenirsiniz. Bölüm şarkısı olarak keşfettiğim şarkıyı dinleyene kadar bir türlü yazamamıştım bölümü. Devamlı silip tekrar yazıyordum. Fakat şarkı ilaç gibi çözüverdi sorunumu. Her şeyi baştan aldım ve bu bölüm çıktı işte ortaya.

Bölüm ayrıca biraz olaylıydı. Bilirsiniz, severim sizleri şaşırtmayı. Yine yaptım yapacağımı, hoşunuza gitmeyecek baştan diyorum :D Okuduktan sonra bana sövmenize bir şey demiyorum :D Ayrıca cidden bölüm şarkısını da dinlemenizi isterim, mükemmel bir şarkı! Herkes bu şarkıyı dinlemeli!

Bölüm ithafı biricik okurlarımdan @duslergezgini için. Umarım beğenirsin kuzum ♥

HAYDİ SİZE KEYİFLİ OKUMALAR. AZ SÖVÜN ♥

 AZ SÖVÜN ♥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

▬▬▬


B Ö L Ü M 18

│lâlüebkem│

Amansız bir hastalığa yakalanmış gibi devasını arayıp duruyordu Afran. Yüreğinin orta yerine düşen bir ateş parçası kadın vardı. Onu yakıp küle çevirirken, aynı zamanda cennetin güzellikleriyle gözlerini kamaştırıyordu. Ne yapacağını bilemez bir haldeydi, şimdi de olduğu gibi yalnızca izliyordu. Durmaksızın izliyordu sanki dünyadaki tek detay oymuşçasına. Bütün anları onunla doluydu. Bütün rüyalarında o vardı. Ondan kaçamıyor olduğu gibi rızasıyla teslim oluyordu vereceği acılara da.

AĞA [TAMAMLANDI]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin