on üç │cansiparane│

154K 7.7K 2K
                                    

*dotmam : kuzenim anlamına gelir. (kadın için)

*cansiparane: Canını feda edercesine. Özveriyle. 

Umarım bölümü beğenir yorumları eksik etmezsiniz. Afran'ın karmaşık aklına, Deran'ın sözlerine bir anlam verebilecek misiniz bakalım? Ufukta görünen şey de ne dersiniz? Bence ateş çoktan düşmüş.

Son sınavlar ve hastanede hayati risk ile yatan arkadaşım sebebiyle gecikti bölüm. Bu sefer üzgünüm, af dileyemeyeceğim. Zaten ruh hali olarak çökmüş durumdayım. Sınavlara odaklanmaya çalışırken bir anda aldığım kötü haberle kendimi hastanenin soğuk duvarları arasında buldum. Ölümün nefesini yıllar sonra belki de ilk kez bu kadar net ensemde hissediyorum. Belki de büyüdüğüm için bilmiyorum ama dualarınızı eksik etmeyin. 

Bir sonraki bölümde sağlıkla görüşmek üzere, sizleri seviyorum ♥

İLETİŞİM İÇİN

Hikayeler için açılmış İnstagram Hesabım: dilanaladagwatty

*Hepinizi hikayeler için açılmış instagram hesabına bekliyorum. Umarım beni yalnız bırakmazsınız güzelliklerim ♥

Şahsi İnstagram Hesabım: dilanaladag_

Facebook: Dilan Aladağ

Twitter: lanetlilunapark

Snapchat: dilansb1903


Playlist: Lucia - Silence 

Playlist: Lucia - Silence 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

▬▬▬▬

B Ö L Ü M 13

│Cansiparane│


Herkes susmuştu. Zifir karası geceyi aydınlatan ay bile usulca saklanmıştı bulutların arkasına. Sessizlik bir çığ gibi büyürken, katmerlenen merakın haddi hesabı yoktu.

Çoktan ölümü kucaklayan kadın, bu kez kesinkes olacağını düşündüğü anda çıkagelen adam ile bertarafa uğratılmıştı. O adam ki zümrüt karası gözleri ile çeperlerini zorlayan, ölümü istemesine sebep olan, ölüm arzusunu yüreğine koyan... O adam ki ayağına prangalar bağlayıp onu mutsuzluğa mahkûm eden... Şimdi çıkagelip hayatını kurtarmak adına her şeyi göze alıyordu.

Şimdi gelmiş, ölmesine mani oluyordu. Zamanında sustuğu törelere şimdi başkaldırıyordu. Ne için? Vicdanı sızladığı için mi? Vicdan mı vardı onda? Zümrüt karası gözlerine sirayet eden tek bir duygu vardı, o da nefret! Nefretten ötesini göremeyen, onun kulu kölesi olmuş bir adam değil miydi o? Ta kendisiydi hem de! Nedendi? Nedendi onu kurtarmak isteyişi? Hem kendisinden tüm gerçeklik ile kurtulacaktı. Sevdiği kadına koşabilecek, onunla evlenebilecekti böylelikle. Neden Deran'ı kurtarmak için kendi hayatını tehlikeye atıyordu?

AĞA [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now