otuz dört |kan|

99.8K 5.3K 508
                                    

Evvet. Asla baştan okuyamadığım bir bölüm daha. Düzeltemedim hatalar varsa affola şimdiden.

Gelirsek gecikme nedenine. Kuzenim evlendi. Düğündü kınaydı falandı filandı derken bölüme başlayamamıştım bile. O yüzden biraz aksama oldu. Kusura bakmayın lütfen. Bir sonraki bölüm yetişirse İnşAllah 4 gün sonraya gelecek.

Hadi tutmayayım ben sizi. Siz okuyun bölümü.

Keyifli okumalar.

Bölüm ithafı @lacivetuzay için. Beğenmen dileklerimle ♥

YENİ KAPAK

YENİ KAPAK

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

▬▬▬


B Ö L Ü M 34

│Kan│

Kendini konaklarının arka sokağında bulduğunda merak ile yan tarafına döndü. Baktığı adamın arabanın ön camından bir noktaya sabitlenmiş sürmeli gözleri an olsun dönmedi kendine. O an hiçbir şey yapmamış olmasına rağmen suçlu hissetti.

"Seni ben öpmedim, tecavüze uğramış gibi davranmaktan vazgeç!" dedikten saniyeler sonra elini kapıya uzatıp açtı ve çıkmak için hamle yaptı.

Fakat sözlerinin hemen ardından kendine dönen adamdan bihaberdi. O adam ise bileğini yakaladığı gibi onu yeniden arabanın içine hızla çekmişti.

Bir anda adamla burun buruna gelmiş olmak tüm bedenini sarsıp, ateşini çıkartırken yutkundu. Gözlerinin içine yine tüm günahlara meylettirircesine bakıyordu. Bu adam ona yasak iken bir o kadar da onun olabilmeyi nasıl başarıyordu? İşte bu konuda hiçbir fikri yoktu.

"Mezopotamya'nın Asi Yakamozu seni..." dedikten sonra başını kaldırıp dudaklarını kadının alnına bastırdı.

Bu hareketiyle huzurla dolan Hazal'ın gözleri ise an direnemeyip derhal kapanırken, ölmeden önceki iyi günlerini yaşamıyor olmayı diledi. Hiç bitmesin, Mustafa Bejindar hiç gitmesin istiyordu. Öyle güzeldi ki sevmek, aynı zamanda da sevilmek... Kelimelere dökmekten acizdi.

"Ben kendime kızıyorum senin masumluğuna bir nokta siyahlık bulaştırdım diye. Bunun seninle hiçbir alakası yok. Sakın yanlış düşünme. Hayatımda ilk kez bir kadını öptüm, onun da sen olmasından bir hayli memnunum."

Şaşkınlık ile büyüyen gözlerini Mustafa'ya çevirdi Hazal. Ciddi olup olmadığına bakarken adamın bir gram dahi ciddiyetsizliğe sahip olmadığını görerek bir kez daha şaşırdı.

***

"Canım ayva çekti."

Deran'ın bir anda ağzından çıkan sözler ile elindeki kaşık ve çatalı masaya koyup şaşkınlıkla kadına baktı. Zümrüt karası hareleri yüzünde bir şeyler arar gibi dolanırken ona çakmak çakmak olmuş gözlerle bakan kadın bir hayli tatlı görünüyordu.

AĞA [TAMAMLANDI]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt