Kırk beş | can vermeli |

61.7K 3.9K 564
                                    

Veeeee değiştirilmiş ilk bölüm ile karşınızdayım canlar. Biraz sizi üzecek bir bölüm oldu. Ama başından beri olması gereken aslında buydu. Ben neden en başında böyle yapmadığımı gerçekten anlamadım ama nihyet hak ettiğimiz kadar güzel bölümler ile karşınıza geleceğim.

Kurgudan sapmadan, daha iyisini sizlere sunmak için canla başla çalışacağım. Eh siz de yine yorum yapmayı unutmayın. Malum, yeni bölüm hakkındaki fikirlerinizi deli gibi merak ediyorum.

Saat; 14:00

Umarım okuldaki güzellerime şimdi bildirim gitmezler, akşam evlerine döndüklerinde okuyun siz. Dersinizi aksatmayın 💋💋💋

Umarım beğenirsiniz kuzularım, sizleri çooook seviyorum.

Bölüm hakkındaki fikirlerinizi esirgemeyin 💜💜💜

🎶Bölüm şarkısı : Suç Mahalli - Kahraman Deniz

🎶2. Böyle Sever - Kahraman Deniz

♥️♥️♥️

🍁🍁🍁

Hayat, uğrunda kumar oynanamayacak yegane şey idi. Fakat Hanım Bejindar, şirazesi kaymış vicdanıyla kendi evladının bile hayatını, kendi yediği haltları örtbas etmek için, şeref yoksunu bir kumar masasına yatırmıştı. Neler olabileceğini kestiremeden.

Kime ne kadar zarar verebileceğini düşünmeden giriştiği bu işte kaybedeceklerinden habersiz, kurduğu tüm planları hızlandırıp Deran'ın sonunu getirmeyi düşünmüştü. Fakat oynadığı bu aşırı riskli oyun ile neredeyse oğlunu yitiriyordu.

Şimdi ise bir canın daha katili rolüne bürünmüştü. Ellerine bulaşmış olan kanı, artık feriştahı gelse silemezdi. Bu saatten sonra kimse Hanım Bejindar'ı Deran'ın elinden de alamazdı.

Deran, bedenindeki acıları dibine kadar hissettiği vakit gözleri aralandı.

Gözlerine bir anda hücum eden ışık, onları acıttığından mütevellit açar açmaz kısmak durumunda kaldı.

Her şeyden habersiz yerinden kıpırdanmaya çalışmasıyla bedeninde çığ gibi büyüyen acılar onu olduğu yere çiviledi. Hissettiği acı ile dudaklarından dökülen inleme, onu acı dolu gözlerle izleyen kocasının yüreğine bir bıçak sapladı. Işığa alışan gözlerini açıp da kendisine bakmakta olan kocasını gördüğü an duraksadı kadın.

Birkaç saniye kocasının o güzel çehresini izledikten sonra aklına dolan anılar ile birlikte yüreği acı ile ezildi. Dudaklarında canlanan titreme, bir anda yüreğine binen acının acı eseri idi. Gözlerine dolan yaşlar tüm görüşünü bulanıklaştırırken, ciğerini söküyorlarmış gibi hissetti.

"Özür dilerim," diyen Afran'ın dudaklarından dökülen cümleler bedeninde hissettiği acıyı hiç eden bir acı ile doldurdu yüreğini.

Yüreğine saplanan ağrıyla yatakta büzüldü. Bedenindeki hiçbir acıyı umursamıyordu artık. Ruhuna açılmış olan bir acı vardı ki, dünya üzerinde o acının tarifi yoktu işte.

Hıçkırıklarıyla sarsılan bedenine her an yeni bir bıçak saplanıyormuş gibi hissetse de durmaya niyeti yoktu. Gerçi niyeti olsa dahi başaramazdı.

Bugün, Deran için yas günüydü.

Kaybedilen bir canın ardından tutulan yas.

Hiç kucağına alamayacağı, asla kokusunu bilemeyeceği, neye benzeyeceğini en çok kime çekeceğini asla bilemeyeceği evladının kaybedişinin acısıydı bu.

AĞA [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now