otuz beş | alın yazısı |

95.3K 5.1K 514
                                    




Ben geldim. Elbette ki bölümü düzenleme fırsatım olmadığından direk paylaşıyorum. Yanlışlar ve hatalar affola şimdiden ♥

Bunlar geçiş bölümleri olduğundan daha sakin ve Afran ile Deran çiftinden azıcık mahrum. Elbette onlar olmazsa olmaz ama ben bu kitapta tek aşk işlemiyorum. Hiç de öyle bir fikrim olmadı. Herkesi birbirine yamıyormuşum gibi görünmüş öyle algılatmış olabilirim fakat durumun bununla yakından uzaktan alakası yok. Ki sevdanın nereden ve nasıl geleceği hiç belli olmaz. Bir bakmışsınız ki doğru insan hiç beklenmeyen yerden gelmiş. Ki genelde öyle de olur.

Bu kitap benim için bambaşka bir değere sahip. Giderek büyüyen ailemiz için de fazlasıyla heyecanlı ve mutluyum.

İNSTAGRAM : DİLANALADAGWATTY HESABINA HERKESİ BEKLİYORUM. ALINTILARIN SIK SIK YER ALACAĞI BU HESAPTA BOL BOL YORUMLAŞARAK VE MESAJLAŞARAK DEVAMLI İLETİŞİMDE OLABİLİR VE HABERDAR OLABİLİRİZ.

İNSTAGRAM HESABINI TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN.

PLAYLİST: 1. EBRU YAŞAR - ÖLDÜM SAHİDEN

2. KORAY AVCI - AŞK SANA BENZER

3. SKYLAR GREY - I KNOW YOU

4. DAUGHTRY - WHAT ABOUT NOW

İthaf @xxbeyzanur için. Umarım beğenirsin kuzum ♥

Yorumun azlığı beni çok üzüyor. Bu bölüme ne kadar çok yorum gelirse o kadar erken gelecek diğer bölüm haberiniz ola. 8 Şubat'ta Kocaeli'ye dönüyorum. Üniversite başlıyor kızlar, bölümler aksayacak şimdiden özürlerimi iletiyorum...

 Üniversite başlıyor kızlar, bölümler aksayacak şimdiden özürlerimi iletiyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

KİTABIN TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEYEN KALMASIN! ↓

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

KİTABIN TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEYEN KALMASIN! ↓

AĞA [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now