elli üç | kalp atışı |

54.2K 3.8K 719
                                    


Ağa tam 12 bölüm sonra yeniden 1K oyu geçti. Hepinize çok teşekkür ederim benim canım okurlarım 💜 Daima yanımda, tüm desteğinizi üzerimde hissettirdiğiniz için ne kadar şanslı olduğumu kelimelere dökmekte zorlanıyorum. 2. Ailem oldunuz bana. Bildim ki ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın sizler daima yanımda olacaksınız.

HAZİRAN 12, 2019 DA 3. YILI TAMAMLIYORUZ SAYGIDEĞER AĞA OKURLARI 💜

12 Haziran 2016'da başladığımız bu yolculuk bu sene 3. Senesini tamamlayacak. 1 aydan bile kısa bir süre kaldı 🤪 Üç yıldır yazdığım her kelime de, her satırda benimle beraber güldüğünüz, ağladığınız ve sinirlendiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Yazdığım esere kıymet verip, yanımda daima duran sizlere ne versem az kalır. Ben de gönlünüzü alabilmek uğruna bu bölümü yazıp sizlere sunuyorum. Umarım çok beğendiğiniz ve bayılarak okuyacağınız bir bölüm olur.

Daima yanımda olduğunuz ve var olduğunuz için her şeyden öte bu kadar mükemmel olduğunuz için sizlere çok teşekkür ederim. Desteğinizi hiç eksik etmeyin lütfen ❤️💜

Bölüm ithafı FikirKabugu için. Beğenmen dileklerimle canım 💜💜


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

EVET. GÖRDÜĞÜNÜZ KAPAK BERFE VE HAZAR'IN KİTABINA AİT KAPAK GÖRSELİDİR. GÖRÜŞLERİNİZİ ÇOOK MERAK EDİYORUM. BENİ FAZLA MERAKTA KOMAYIN ♥♥

| B Ö L Ü M 53 |

Yeni bir gün çoğu kişiye umudu simgelese de birçoğunda aynı duyguları uyandıramıyordu.

Deran, mutfakta hazırlanan kahvaltıya yardım eden Berfe'ye bakarken öyle düşünmüştü. Kızın kaç gündür yüzü gülmüyordu resmen.

Yanaşmadı kıza. Ne derse desin derdine deva olamayacağını biliyordu. Çok yakında yapılacak olan nişanını düşündükçe daha çok karalar bağlayacaktı hem. Kendinden biliyordu. Parmağına o halka geçirilirken boynuna ip geçiriliyormuş gibi hissettiği günler çok da uzakta kalmamıştı.

AĞA [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now