otuz üç | Mühür |

101K 5.5K 929
                                    

Gelebildim nihayet! Azıcık üç defa başa sarıp yazmış olabilirim bölümü. İki defa onca yazdığımı sildim. Beğenemedim bir türlü bu bölümü. Neyse ki son yazdığım hali, yani bu, fazlasıyla sindi de içime paylaşıyorum. Umarım sizler de beğenirsiniz.

TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEYEN KALMASIN!

İlhamlarımın artıp, hızlı hızlı bölüm paylaşmamı istiyorsanız şekerparelerim o güzel ellerinizle birkaç kelamlık yorumlar yapmaktan alıkoymayın kendinizi. Tatilim benim de yeni başladı. Tatil boyunca 4 gün de bir bölüm paylaşmayı düşünüyorum tabii bana yardım ederseniz. Yorumları okudukça benim yazma iştahım açılıyor. Bölümlerim 4 gün de bir gelmesini isteyenler yorum yapıp, destek olurlarsa çok sevinirim.

İthaf @fadimeaks için. Güzel okumalar kuzum ♥

Fazlasıyla iddialı bir bölümdü. Umarım beğenirsiniz. Keyifli okumalar ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


B Ö L Ü M 33

│Mühür│

Zalimlik ile dönen dünya da, kötülerden kendilerini değiştirmesi beklenilemezdi. Bir insan ne ise, ölünceye dek de o olarak kalırdı. Bunu çok iyi biliyordu Deran. Bildiği için uyuduğunu zannedip ona kötülük kusan kadına üzülemedi bile. Yalnızca acıdı.

Hiç ölüm yokmuş gibi sonsuza kadar yaşayacakmış gibi davranmasına veyahut konuşmasına yalnızca acıyabilirdi zaten.

"Beni değil çıplak elle, delici bakışlarınla dahi öldürsen bu sana hiçbir şey elde ettirmeyecek Nevin." Dediği an şaşkınlığını yüzünü görmese dahi anlamıştı. "Ayrıca ufak bir düzeltme yapmak durumunda bıraktın beni. Deran Piran değil, Deran Bejindar diyeceksin!"

AĞA [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now