yirmi yedi│lâyemut│

127K 6.3K 1.2K
                                    

Lâyemut : Ölümsüz

Bölüm Nutlazilif'e ithaftır. Beğenmen dileklerimle 💕

Ağa'nın yeni bölümünden merhaba.

Elbette olaysız tek bölüm geçirmeyen yazarınız, bu bölüm de yaptı yapacağını. Bana çok kızmamanız ve yeni bölümü heyecanla beklemeniz dileklerimle ♥

Umarım beğendiğiniz ve yorumlarınızı eksik etmediğiniz bir bölüm olur. Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız ve beni bundan mahrum bırakmazsanız çok mutlu olurum.

Bölümlerin aralığını elimden geldiğince kısa tutmaya çalışıyorum. Haftaya cumartesi sınavlarım başlayacak 1 hafta boyunca da devam edecek. O yüzden bölüm paylaşamayabilirim. Şimdiden anlayışınızı bekliyorum.

Hatalarım varsa affola. Kendinize iyi bakın ♥

Üst taraftaki tanıtım videosunu izlemeyenler izlemeyi unutmasın. Canı isteyen tekrar izlesin :D

Bölüm şarkısı Emre Aydın'ın yeni şarkısı Beni Vurup Yerde Bırakma.


B Ö L Ü M 27

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

B Ö L Ü M 27

│ Lâyemut│

Hastanede geçen zaman sanki ömründen ömür götürüyordu Afran'ın.

Kendine kızıyordu. Yasemin'in günahına girdiğinin farkındaydı çünkü. Yıllarca onu sevmişti, ona saygı duymuş ve yanından an olsun ayırmamıştı. Evlenmekte istemişti. Bunu açık yüreklilik ile ailesine de söylemişti. Fakat nereden bilebilirdi onun kaderindeki insanın ezelden seçilmiş olduğunu.

Çok reddetmişti Afran. Çok istememişti. Karım diye seveceği tek kadının Yasemin olmasını istediğini düşünmüştü.

Nereden bilebilirdi bir ahu gözlünün karşısına çıkıp, ürkek ceylan gibi gözlerinin içine, ta derinine kadar işleyebileceğini? Nereden bilebilirdi yüreğinin o kadını seçeceğini.

Piran Kızı'nın korku ile nefes almak için yerde çırpındığı o an aklına her düştüğünde yüreği sızlıyordu. O an, o kadını dünyadaki tüm kötülüklere karşı korumak için her şeyi feda edebileceğini fark ettiği ilk andı. O an, asıl sevdaya düştüğünü hissettiği ilk andı. Kendine itirafı geç, hatta çok geç olmuş olabilirdi. Bu itirafa kadar en suçsuz olan kadına çektirdikleri de ortadaydı.

AĞA [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now