on dört │divane│

155K 8.1K 1.8K
                                    

YUKARIDA BULUNAN TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEYİ UNUTMAYIN ♥

Bir süre yazmamaya karar vermiştim. Fakat bilenler bilir, acıdan ilham alan bir insanım. Acı her zaman yazma isteğimi perçinlemiştir. Yine aynı şey oldu. Arkadaşımın kaybını kabullenip boş boş oturmaya bir son vermeliyim diyerekten kendimi yeniden yazarken buldum. Neden Ağa oldu bu bilmiyorum. Elim bu ara sadece Ağa'ya gider oldu. Gelin'imi bir türlü bitiremiyorum, bakalım hayırlısı.

Bölümün sonunda okuyacaklarınızdan sonra sizden bol bol moral yorumu bekliyorum okurcanlarım. Bölümün sonunda yorumlarda ve yeni bir bölümde daha görüşmek dileklerimle. Sağlıklı kalın ♥

İthaf: @succesfulhonest Güzel yorumun için çok teşekkür ederim ♥

İLETİŞİM İÇİN

Hikayeler için açılmış İnstagram Hesabım: dilanaladagwatty

*Hepinizi hikayeler için açılmış instagram hesabına bekliyorum. Umarım beni yalnız bırakmazsınız güzelliklerim ♥

Şahsi İnstagram Hesabım: dilanaladag_

Facebook: Dilan Aladağ

Twitter: lanetlilunapark

Snapchat: dilansb1903

Playlist: Charlie Puth - Attentio Neden bu şarkıyı seçtiğimi bilmiyorum. Gerçekten çok hoşuma gitti, dinlemenizi öneririm.



B Ö L Ü M 14

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

B Ö L Ü M 14

│divane│

Cesaret denen şey, fütursuzca damarlarını doldurduğu vakit duvarlar üstüne üstüne gelmeye başladı. Daha fazla bilinmezlik ile oturamayacağına karar kıldıktan sonra ayağa fırladığı gibi arabasının sürücü koltuğunda buldu kendini Afran. Ruhuna sirayet eden her bir duygu direncini daha fazla kırarken, benliğini göremez oldu. Ne istediğinden o bile emin değildi. Emin olduğu tek bir şey vardı, o da Piran Kızı'nın yaşamasını istediğiydi.

Arabası Riha'nın sokaklarını yavaş yavaş arşınlarken, rotası çoktan belliydi. Rotası belliydi belli olmasına da, belirleyenin gönlü olduğundan bihaberdi Afran Bejindar.

AĞA [TAMAMLANDI]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang