elli dört | Hazal'ın İntikamı |

57.4K 3.8K 555
                                    

Merrrhaaaabaaaaa!

Ben geldim, güzel bir bölüm ile geldim hem de! Heyecansız bölüm olmaz, oldurmam! Bu yüzden yine heyecanlı bir bölüm sizi bekliyor.

Her neyse, düşük çenemden konuya giremedim.

Şu an Ağa'nın  54. Bölümü ile (bir kez daha sjsjsj) karşınızdayım. Geçen gün panomdan size attığım linke tıklayan arkadaşlar bilir ama tıklamamış olan çoğunluğa (yazar üzgün, kaydolun siteme be nolcak? sjsjs) haber vereyim dedim.

Ağa'nın 55. Bölümü yayımlandığı anda Kurban kitabımın (Berfe ve Hazar'ın kitabının) ilk bölümü de yayına girecek. Evet, ilk bölümü asla tanıtımı değil. Uzun zaman sonra tanıtımsız kitaba giriş yapacağım sjsjjss 

Neyse yani arkadaşlar, söyleyeceğim o ki KURBAN çok yakında değil artık maksimum (inş) 1 haftaya yayında olacak. Elbette her birinizi oraya bekliyorum!

Gelmeyenler çok şey kaybeder, haberiniz olsunnn.

Çok fazla entrika döndüreceğiz KURBAN kitabında ♥

Şimdi sizi bölüm ile baş başa bırakıyorum, çok öptüm.

Playlist: Bilal Sonses Sevme (Kurban kitabının ana şarkısı olma adayı.)

İthaf: okyaaanusss için. Beğenmeniz dileklerimle canlar ♥

 Beğenmeniz dileklerimle canlar ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

▬▬▬

| B Ö L Ü M 54 |

Afran, hayranlıkla bebeğinin kalp atışlarını dinledi. Gözlerinde muazzam bir mutluluğun yansıması ile eşine bakarken, nefesinin sık sık kesildiğini hissedebiliyordu. Bu öyle bir duyguydu ki tarifi kelimelerle mümkün değildi. Bu yüzden bakışlarındaki ifadelerden anlayabilmişti yalnızca Deran hislerini.

"Bu..." diye söze başladı lâkin gerisini getirmekte başarılı olamadı. "Bu inanılmaz."

İlk kez bu hisler ile dolduğu anları hatırlamak buruk bir acıyı yüreğine koysa da yine de geçmişin şu anki mutluluğunu gölgelemesine izin vermedi.

Yaşadıkları tüm kötü tecrübelere rağmen artık güneşli günlere uyanıyor olmaları mucize gibiydi. Onca şeyle baş etmek için her şeyi yapmışlardı ve nihayet mutlu ve huzurlu bir hayatı hak etmişlerdi.

Aynı durumun diğerleri için de olmasını dileyerek birbirlerine sarıldılar.

Arabaya bindiklerinde dolu dolu gözlerle kendisine bakan kadına çevirdi bakışlarını.

AĞA [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now