on dokuz │Ahu│

136K 7.8K 1.8K
                                    

Oooo bir şeyler oluyor gibi. Bölüm bir hayli heyecanlı oldu. Ben yazarken çok eğlendim. Umarım siz de okurken aynı şeyleri hissedersiniz.

Bölüme gelen yorumlar beni gerçekten çoook mutlu ediyor. Ben kadar emek veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim. Bu kitabı ben kadar sahiplendiğiniz için ne kadar teşekkür etsem az ve eksik kalacatır. İyi ki varsınız ♥

Keyifli okumalar ♥

İTHAF: @basolkr için. Beğenmen dileklerimle kuzum ♥

Ufak Not: İthaf isteyenler yorumlarında belirtirlerse bölümleri sırayla ithaf etmeyi planlıyorum. Sizi öpüyorum ♥

Playlist: Tarkan - Beni Çok Sev

Playlist: Tarkan - Beni Çok Sev

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

▬▬▬


B Ö L Ü M 19

│Ahu│

Kadının safir mavisi hareleri, adamın zümrüt karası harelerine çarptığı an yer yerinden oynadı sanki. Bir an olsun ayırmıyordu bakışlarını Afran'dan sarı bukleli kadın. Öyle çok seviyordu ki onu, bu sevgi artık tehlikeli bir hal almıştı onun nazarında. Bu sevgi yüzünden bir insanın canını alıyordu neredeyse. İşte tam da o anda bitmişti ya Afran'ın içinde. Bir kalemle silmek değildi bu, yıllarını yüreğinden kazımaktı. Kolayca yaptığı bir şey değildi Afran'ın. Kolayın aksine, yüreğini kanata kanata çıkarmıştı Yasemin'i oradan. Verdiği tüm değeri paçavra gibi savurup, suçsuz bir insanı öldürmek istediği an gözündeki bütün değerini kaybetmişti Yasemin. Fakat farkında bile değildi. Aksine buna suçlu arıyordu.

"Ne yaptıysam ve yapıyorsam seni sevdiğim için Afran Bejindar!"

"Sakın Yasemin Serpil Tuna!" Bir anda konuşan Afran, Yasemin'i şaşırttı. Böyle bir atak beklemiyordu adamdan. "Sakın sevgi kadar masum ve bir o kadar güzel duyguları pis işlerine bahane olarak kullanma! Sevgi dediğin bu değildir. İnsan sevgi yüzünden kimsenin canını yakamaz! Bir insanın sevgi yüzünden yüreği böylesine taşlaşamaz!" diye kükreyen Afran, o kadar öfkeliydi ki. Ayrıca içinde gizli tuttuğu korkusunu bastırmaya çalıştıkça asabileşiyordu. "Sen masum bir insanı öldürmeye kalktın. Hem de benden daha masum... Yetmedi, seni ellerinden zar zor kurtardığım Miran'ın kollarına koştun ilk fırsatta! Ben senin için kardeşimin sevdiği kadının ölmesine sebep oldum. Aksi takdirde Miran kalkıp da kardeşini vuramazdı. Seni ondan kurtardığım için kardeşimi ömürlük bir acının içine hapsettim. Senin için hayatımın en büyük fedakârlıklarını yaptım. İyi olduğuna, masum olduğuna inandım ulan! Seni sevdim, seni korudum! Karşılığını böyle mi veriyorsun gerçekten? Ne çabuk unuttun Miran'dan kurtulmak için gittiğin uçurumun kenarından seni kurtardığım zamanı."

AĞA [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now