otuz altı |kayıp|

89K 4.5K 537
                                    


AĞA'NIN VİDEOSUNU İZLEMEYEN KALDI MI? KALMASIN! ÜSTE KOYUYORUM, İZLEMEYİ UNUTMAYIN ♥

Bölüm geç geldi. Kocaeli'ne döndüm. Alışmaktı, hasret gidermekti derken biraz gecikti. Fakat şöyle bir şey yapıyorum. Bölümler bundan sonra Cumartesi günleri gelecek. Yetiştiremezsem kusura bakmayın cidden yoğun bir dönem yaşıyorum. Okulla da ilgilenmek zorundayım. Vize ve final haftası zamanı bölüm gelme aralığı açılır, bilgilerinize arz ederim!

Size yine yeni yeniden bir sonraki bölümü merak ve kalp krizi ile bekleyeceğiniz bir bölüm ile baş başa bırakıyorum. Hadi keyifli okumalar ♥

İthaf için buraya satıriçi yorum bırakmanız yeterli olacaktır ♥

Yorumlar az olursa küsüp bölüm yayınlamam, şimdiden söyleyeyim.... :D

Umarım beğenirsiniz, keyifli okumalar ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


B Ö L Ü M 36

Kayıp

Tam ortalık duruldu derken başa alınan yeni belanın peşinden sürüklenip gidiyordu Afran Bejindar. Tüm imkânları, tüm adamları seferber etmişti adeta o adamın peşinde. Çünkü zarar görse sevdiklerinden biri yaşayan bir adam olarak devam etmeyecekti, farkındaydı. Bu yüzdendi bunca çaba, bunca direniş.

Daha önce çok kan kaybetmişlerdi. Taner Yavuzlar denen adamın da bunu bildiği aşikârdı. En toparlanmayacak darbeyi vurmaya geldiği o kadar net anlaşılıyordu ki bunun için Afran ne gerekirse yapacaktı. Bunun ortadan kalkması ve yenilenmemesi için. Gerekirse elini kana da bulayacaktı!

"Sabah şeriflerin hayrolsun diyeceğim ama bu saatte seni bu kadar düşünceli bulmuş olmaktan sebep, diyemiyorum."

Deran'ın sesini işittiğinde derhal ondan tarafa döndü. Kadını ayakta, kapı pervazına yaslanmış bir vaziyette gördüğünde telaşa kapılmaktan alıkoyamadı kendini.

"Senin kendini yormaman gerekiyor Küçüğüm. Neden ayaktasın?"

"Tekrarlıyorum Afran Bejindar! Doktor bana yürüme demedi, doktor bana kendini yoracak şeylerden uzak dur ve sık sık dinlen dedi. Arasındaki ayrımı inatla yapmadığının farkında mısın?"

Kadının sözleri ile dudaklarında peydahlanan çarpık gülümsemeye mani olamadı. Bu kadın hayatına girdiğinden beri kendinde mani olamadığı birçok şey vardı zaten. O yüzden artık yadırgamıyordu. Ondan gayrisine yıkılmaz, heybetli ve yüce bir dağ iken onun karşısında bir tüy olmaktan gocunmayalı uzun zaman oluyordu. Ne kadar eksik yanı var ise sadece bu kadın biliyor ve sadece bu kadın tamamlayabiliyordu.

AĞA [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now