on iki │meczup│

151K 7.6K 991
                                    


B Ö L Ü M  1 2

│Meczup│

Gecikmesinin sebebi, benim biraz ilhamsızlığım biraz yoğumluğum birazda Word'de toplam 10 sayfa tutan bir bölüm yazmış olmam. Evet, her zamankinden çok çok daha uzun bir bölüm oldu. Düzeltmeleri son kısımlara kadar yapamadım daha fazla bekletmemek adına. Bir sonraki bölüm yayımlanmadan yapacağım. Bir sonraki bölüm yayınlandığında onu okumadan tekrar okumak isteyebilirsiniz bu bölümü, benden söylemesi :)

Umarım bu bölümü beğenirsiniz. Yorumlarınızı eksik etmemeniz dileklerimle, keyifli okumalar. Bol şaşıracağınız bir bölüm oldu :)

İLETİŞİM İÇİN

Hikayeler için açılmış İnstagram Hesabım: dilanaladagwatty

Şahsi İnstagram Hesabım: dilanaladag_

Facebook: Dilan Aladağ

Twitter: lanetlilunapark

Snapchat: dilansb1903

Sorularınız için bütün hesaplardan yararlanabilirsiniz. Alıntıları takip etmek ve imza günlerim hakkında bilgi almak için hikayelerin İnstagram hesabına hepinizi beklerim ♥

Bölüm ithafı, bölümü heyecanla bekleyen güzel okurum @merveolker01 için. Umarım beğenirsin kuzum  ♥

 Umarım beğenirsin kuzum  ♥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

▬▬▬

"Anlamadım?" derken şaşkınlığını gizleme gereği bile duymadı. Duydukları şaşırılmayacak gibi değildi de zaten. Hatta şaşırmaktan öte, dehşete düşmüştü. Sonunda Piran Kızı'na kafayı yedirtmeyi başarmış olmak...

Son yaptığına, yaptığı an pişman olmuşsa da geri alamamıştı sözlerini. Elbette Piran Kızı'nın çıldıracağını, hatta elinde bir silahla kapısına dayanabileceğini bile düşünmüştü. Fakat bu kadar akıl kârı olmayan bir işe kalkışacağını düşünmemişti. Ve yaptığını bile bile yapmıştı, bunu adı gibi biliyordu Afran. Bütün hücrelerinde hissediyordu çünkü. Piran Kızı bile bile ölüme atmıştı kendisini.

Yaptığının sonucunda aşiretlerin bir araya gelip, önüne iki seçenek sunacaklarını bile bile nasıl böylesine bir çılgınlık yapardı, bir türlü almıyordu aklı! Hadi diyelim o an aklı başına gelip yaptığından cayardı belki, bu ihtimal diğerinden daha düşüktü, ya Kurban Bejindar bunu kabul etmezse? O zaman ne olacaktı? Ne diye böylesine bir şeye kalkışmıştı bu kadın? Canıyla zoru mu vardı?

AĞA [TAMAMLANDI]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin