Bonuskapitel 5

3.4K 209 24
                                    

Kommer vara lite dirty här i början haha vill ni inte läsa så kan ni bläddra tills jag skriver med tjock text igen!

När vi endast ligger i underkläder stannar jag upp i mina rörelser och kollar ner på henne där jag sitter gränsle över hennes lår. Varenda del av hennes överkropp studerar jag med ett stort leende på läpparna. Jag flätar samman våra händer och låter blicken landa i hennes ögon. Hon ser osäkert på mig tillbaka och andas tungt.

"Du är så vacker Allison." Säger jag med min hesa röst och böjer mig ner för att kyssa henne. "Den vackraste jag vet."

Våra läppar förs samman igen och hennes händer letar sig ner över min mage. Samtidigt som jag drar tänderna över hennes underläpp och får tillträde till hennes mun med min tunga låter hon en hand smyga in innanför mina gröna kalsonger. Jag stönar lågt mot hennes läppar och lägger mina händer bakom hennes rygg. Bh bandet knäpper jag förvånansvärt smidigt upp och drar av henne den. Inga bh band fanns så att krångla med det behövdes inte.

Jag särar på våra läppar och kysser henne över halsen. Under käkbenet lämnar jag ett tydligt sugmärke innan jag fortsätter att kyssa henne neråt. Den varma huden bränner svagt mot mina läppar och får lusten i mig att växa. Hennes hans försvinner från mig när jag hasar mig neråt för att kunna kyssa hela hennes överkropp. Jag vill känna varje del av henne.

Den sista kyssen placerar jag mellan naveln och kanten på hennes vita trosor. Jag fingrar lätt på tyget och kollar upp i hennes ansikte. Tänderna håller hårt i hennes underläpp och jag ler. Försiktig drar jag ner hennes trosor och slänger ner dem på golvet innan jag drar av mina kalsonger och slänger dem likaså på golvet. Jag särar på hennes ben och rör mig uppåt för att kunna kyssa hennes läppar. Våra varma kroppar möter varandras och stön lämnar oss båda när jag mjukt stöter mina höfter mot hennes. Återigen särar jag på våra höfter och kollar in i hennes ögon efter en bekräftelse. Hon nickar ivrigt och drar sin hand över min kind.

Jag låter mina fingrar glida över hennes kropp ner till våra midjor där jag med hjälp av min hand för mig in i henne. Hon flämtar häftigt och borrar in sina naglar i min nacke. Snabbt trycker jag mina läppar mot hennes och lutar pannan mot hennes en aning svettiga panna.

"Jag älskar dig Oscar, jag älskar dig." Viskar hon med en skakig röst och jag ler.

"Jag älskar dig med Allison, mer än allt." Svarar jag innan jag sätter igång rörelserna i mina höfter.

Vi håller ögonkontakten hela tiden. Våra händer glider överallt över våra nakna kroppar samtidigt som våra höfter möter varandras. Jag är lycklig. Jag är så himla lyckligt lottad som har Allison, min flickvän.

-
Nu kan ni läsa igen om ni hoppade över!

Med stängda ögon lyssnar jag på Allisons hjärtslag. Mitt huvud ligger mot hennes nakna bröst och min arm runt hennes mage. Hennes fingrar masserar löst min hårbotten och den andra handen ligger över min arm. I just denna position älskar jag att ligga. Jag älskar att höra hennes hjärta slå. Det gör mig lugn och jag vet att hon verkligen är här.

"Jag vill bada." Säger hon helt plötsligt och jag skrattar lågt och tar ett hårdare grepp runt hennes kropp.

"Gör det då." Svarar jag och hon suckar.

"Med dig." Påpekar hon bestämt och jag ler.

"Klockan är snart 00:00 Allison, vi borde sova." Mumlar jag och ändrar position så att jag kan se in i hennes ögon. Hon ser verkligen bestämd ut och jag är helt säker på att hon kommer ta det där badet och jag vet att jag inte kommer ligga kvar ensam i sängen då.

"Jag tänker iallafall bada." Med de orden sagda kryper hon ur mitt grepp och flyttar sig till sängens kant. Fötterna ger ifrån sig en svag duns när de möter golvet och hon reser sig upp. Min vita skjorta tar hon tag i och stoppar in sina armar i.

"Den tänkte jag ha imorgon och nu blir det ett ännu bättre val." Flinar jag då hon är helt naken under skjortan.

"Äckel." Mumlar hon och lämnar rummet. Jag skrattar lågt och snurrar runt på mage. Täcket drar jag upp till mina skulderblad och sträcker mig efter min telefon. Klockan står på 23:51 och under ligger tre sms, två av dem från Oscar och ett från Felix. Jag ignorerar de båda och öppnar istället Twitterappen. Utan att läsa allt som skrivits väljer jag att själv skriva en tweet.

"I'm lucky to have you by my side and I'm lucky to call you mine @AllisonMoore"

Jag skickar iväg tweeten och bombas direkt med notiser. När mina fans fick reda på att jag och Allison var ett par igen så tror jag att alla tog det med glädje. Många tweets läste jag där de skrev att de är jätteglada över att jag har Allison igen eftersom hon gjorde mig lycklig och jag har inte varit samma gamla Oscar Molander sedan vi skiljdes åt. Idag är jag lyckligare än jag någonsin varit. Visst har jag varit lycklig med alla mina fans runt om mig men jag har saknat den delen av kärlek under de senaste åren. Allison har alltid varit en del av mig hur cheezy det än låter. Hon är den delen i mig som fattats för att jag skulle kunna bli så lycklig än människa kan bli. Idag är den delen uppfylld och jag är mer än lycklig.

Det tystnar i badrummet och jag lägger undan telefonen innan jag drar av mig täcket och rullar tills jag når kanten. Utan att dra på mig ett plagg - då jag finner det onödigt eftersom jag ändå måste ta av dem snart - låter jag mina fötter göra sin väg till badrummet. Precis som i resten av lägenheten är endast ljus tända i badrummet och skapar en mysig stämning.

"Du vet om att det finns fönster va?" Frågar Allison och blickar ner över min kropp.

"Nej jag har nog missat dem." Flinar jag och hon himlar med ögonen.

Badkaret som har plats för tre är fyllt med vatten och rosa skum som Allison tvingade mig att köpa när jag egentligen ville ha vitt badskum.

"Är det klart att hoppa i?" Frågar jag och känner med handen i vattnet. Det bränner så jag rycker snabbt upp handen igen.

"Ja men du ville ju inte bada."

"Jag vill inte bada." Svarar jag och kliver över badkarskanten. Trots att vattnet är brännande hett sjunker jag ner med kroppen och kollar på Allison som hänger av sig skjortan. Precis som jag kliver hon i men sätter sig vid andra sidan av karet. Jag höjer på ögonbrynen men hon ignorerar det.

"Varför sitter du här då?" Frågar hon och lutar huvudet mot kanten.

Jag skjuter mig fram mot henne och lägger handflatorna vid varsin sida av Allisons midja. Läpparna snuddar lätt mot hennes och jag låter det förbli så.

"Jag vill vara med dig."

/\\>$•+^}]\\,?\<?+€~#$~~=

Så cheezy ostbågar

Kolla in mina andra fanfics för denna e snart slut på riktigt

Jag kan inte älska dig - o.mWhere stories live. Discover now