Kapitel 10

14.8K 256 23
                                    

"Tja boys!" Hojtar Ogge och två av killarna kollar upp.
Killen med det fluffiga håret som jag tror presenterade sig som Oscar, eller var det Felix? Vad han än heter så ligger han kvar på rygg med stängda ögon och hörlurar i öronen. Det verkar som om han sover med tanke på hur osmidigt killarna bredvid honom reser sig upp och han rör sig inte.
Det svarar med ett varsitt "tja" innan den svarthåriga killen, Omar som jag minns namnet på, sparkar löst på killen som ligger ner.
"Oscar din tönt, vakna" säger han. Oscar är alltså hans namn och tönt har jag ingen aning om vad betyder, det ordet har jag aldrig hört förut.
Oscar öppnar ögonen och sätter sig förvirrat upp. Han mumlar något otydligt och kollar sig runt. När blicken fastnar på oss reser han sig upp han och de går fram till oss.
"Tja Allison" säger Felix och ler. Bakom de bruna solglasögonen lyckas jag skymta ett par ögon som är fäst på mig.
"Hej Felix" svarade jag och hans leende växte, antar att jag sa rätt namn då. Eller så ler han så för att jag sa fel.
"Du kommer ihåg vad jag heter" säger han med en röst som får mig att tro att han är hög eller något, för det är så hans röst låter.
Jag nickar bara till svar och hälsar på de två andra killarna vars namn också stämmer in på det jag trodde.
Vi sätter oss ner bredvid dom, Ogge bredvid Omar och jag bredvid Ogge. Solen skiner på bra och bränner nästan i huden.
De har redan fått av sig sina tröjor och skor. Med ett ett snabbt ögonkast hinner jag få det bekräftat att de alla fyra har otroligt snygga överkroppar, vilket jag hade anat. Hela dom är snygga, alla fyra.
"Hänger du med och äter ikväll Allison?" Frågar någon och jag kollar upp, vem det var som sa det vet jag inte så jag väljer att inte kolla på någon när jag pratar. Väldigt oförskämt men det skulle bara bli pinsamt om jag kollade på fel kille.
"Ehm, om det går bra för er så kan jag göra det" svarar jag och kollar upp på de alla så att jag hinner se vem som pratar.
"Men absolut, det blir bara kul" det är Oscar som pratar och eftersom det är samma röst som innan så antar jag att det var han som pratade först också.
"Då kan jag väl följa med" svara jag och ler.
De besvarar mitt leende och Omar reser sig upp.
"Det är dö hett här, kan vi inte bada?" Säger han.
Felix är snabbt uppe på fötterna och innan vi ens hinner blinka har de sprungit ner till vattnet, skrikandes och skrattandes. Ogge och Oscar utbyter bara en trött blick. Jag skrattar lågt och reser mig upp för att dra av mig klänningen.
"Skaru också bada nu?" Frågar Ogge och kollar upp på mig från den blås handduken han sitter på.
"Om du gör det" svarar jag.
Han ler och nickar. Tillsammans ned Oscar reser han sig upp och jag drar snabbt av mig klänningen. Jag har inte svårt för att visa upp min kropp då jag är ganska nöjd med den, men det är inte så att jag går runt och skryter en massa och ba 'åh kolla på mig'. Jag trivs bara i min kropp och skäms inte när jag bara har bikini på mig. Men tro mig, det har tagit lång tid att få den här kroppen.
Vi går ner till vattnet, till skillnad från de andra två som nu flaxar runt i vattnet så går vi i ett lugnt tempo och pratar lågt. Eller Oscar och Ogge pratar, jag är tyst.
Vattnet sluter sig runt mina sandiga fötter och jag ryser till. Shit vad kallt. Men de andra verkar inte bry sig ett dugg utan bara går rakt ut i vattnet, så jag gör detsamma.


Har haft så sjukt svårt att skriva detta kapitel, inget har funkat och det blev inte ens bra. Så förlåt för detta dåliga kapiteeeel

Jag kan inte älska dig - o.mWhere stories live. Discover now