Bonuskapitel 6

3.2K 229 38
                                    

Nervöst trippar jag med fingrarna över bandet till Allisons väska och kollar i den ljusa korridoren på människorna som går förbi i liknande ljusa kläder. Den bekanta lukten av sjukhus är inte alls lika stark som jag minns den, som barn sprang jag alltid och höll för näsan för att slippa lukten jag då fann otroligt hemsk.

Allison har i ett par veckor mått konstigt, hon har mått illa och kräkts ett antal gånger, matlusten har blivit sämre och hon har varit tröttare. Hennes beteende har självklart gjort mig orolig då händelsen med henne som tonåring alltid ligger i mitt bakhuvud. Jag har svårt att släppa bilden av henne liggandes i sjukhusbädden och orden från doktorerna som sa att chansen att hon skulle överleva är minimal. Så idag gick hon med på att åka till sjukhuset för att se vad som sker, även om vi har våra aningar.

En halvtimme efter hon lämnade mig i korridoren och försvann in i ett rum med en kvinnlig läkare kommer hon ut igen med ett mycket gladare ansikte än innan. Det gör mig lättad att hon inte kom ut med ett dystert ansikte, nu är det förhoppningsvis något bra.

Jag reser mig upp från stolen och tar emot hennes hand som hon sträckt fram till mig. Nyfiket försöker jag fånga upp hennes blick men hon ser endast rakt framåt med ett leende på läpparna. Jag håller tyst tills vi kommer till bilen då jag inte kan vänta längre, Allison har inte sagt ett ord.

"Vad sa dom?" Frågar jag spänt och hon kollar äntligen in i mina ögon. Hon lutar sig mot bilen och tar tag i min andra hand så att vi håller båda händerna i varandras. Jag ställer mig framför henne lutar lätt min kropp mot hennes lilla.

Utan att säga något lägger hon mina händer mot sin mage och mitt leende växer. "Allison?" Frågar jag och lutar mitt huvud mot hennes.

"Vi ska bli en familj, Oscar." Säger hon och mitt leende blir, om möjligt, ännu större tillsammans med Allisons leende.

"En familj." Mumlar jag och pressar lyckligt mina läppar mot hennes. Händerna håller jag kvar på hennes mage och fördjupar kyssen. Inga tankar dyker upp om att sluta fören Allison löst trycker bort mig. Hon ger mig en blick som visar att vi inte kan fortsätta här, inte för att jag hade planerat det eller så. Men som hon vill så hoppar vi in i bilen och jag kör ut från parkeringen.

@-0_$\!|€~+=]+[€]|

Hahahaha så kort men denna e seriöst väldigt tråkig att skriva på nu för inget speciellt kommer hända haha men kommer avsluta den här innan tio kapitel iallafall tror jag och kommer nog hoppa fram någon vecka eller månad mellan de flesta kapitlen, har fyra saker till planerade och det kommer hända i dom kommande fyra kapitel så det blir fyra kapitel vilken lång mening det blev hejdå

Jag kan inte älska dig - o.mDonde viven las historias. Descúbrelo ahora