Kapitel 29

10.8K 331 63
                                    

Veckorna rullar på. Tre veckor. Många klipp till videon filmas, görs om, testas, filmas igen. Det är så sjukt mycket mer jobb än att bara ställa sig framför kameran och göra det man blivit tillsagd. Inte heller är det för Sebbe, han som filmar, att bara ställa sig bakom kameran och filma. Man måste se perfekt ut, ljuset måste ligga rätt, rörelsen måste bli precis. Nej! Du kan inte andas där!

Mitt modelljobb fungerar bra, väldigt bra. Helt sjukt otroligt mega bra. Jag har vart på så många stora plåtningar, gått catwalk och haft en massa möten. Jag älskar det. Jag mår så himla bra.

Killarna, The Fooo, har jag kommit närmre allihopa. Dom är faktist helt okej nu, även fast jag ogillade dom starkt i början. Förutom Ogge då. Ogge. Han är underbar. Helt sjukt vilken kille han är. Att det ens finns sånna människor som han är ofattbart. Vi har kommit varandra närmast. Han har bott väldigt mycket hos mig de tre senaste veckorna, för det har varit så mycket jobb i studion och han behöver sömn. Dessutom ville han spendera tid med mig också sa han. Jag vet inte hur vår relation är till varandra. Om vi bara är kompisar eller pojkvän & flickvän vet jag inte. Vi känns som det andra, men vi har aldrig pratat om det.

Just nu ligger vi, jag och Ogge, i min säng. Klockan är 11:27 och vi har första lediga dagen på dom här tre veckorna. Han ligger bakom mig, tryckt mot min rygg och har armarna runt min midja. Jag leker med hans fingrar och blundar samtidigt. Såhär skulle jag länge kunna ligga. Här trivs jag.

"Är du laddad för skolan?" Mumlar han mot min nacke och får mig att rysa.

Skolan. Den börjar om en vecka. Det skrämmer mig lite, det är ett helt nytt land och en helt ny miljö. Lyckligtvis ska jag få börja i samma klass som Ogge så någon kommer jag känna iallafall.

"Vet inte" svarar jag.

Egentligen är jag inte ett dugg laddad. Jag är bara rädd.

"Det kommer gå jättebra" säger han och lägger sina läppar mot min nacke. Min svaga punkt. Jag stänger ögonen och utan att kunna hindra det slinker ett lågt stön ut från min mun. Ogge skrattar lågt och jag spärrar upp ögonen. Stönade jag precis, framför en kille. Och han var orsaken till det?

"Det där gillade du?" Säger han retsamt och fortsätter att kyssa mig över nacken.

"Oscar sluta då" fnissar jag och kryper ner under täcket.

Han skrattar igen och kryper ner efter mig. Men jag hinner vända mig om så fler kyssar på nacken kommer han inte åt. Istället nöjer han sig med mina läppar.

-

"Ska vi åka ner till stan?" Frågar Ogge och drar på sig den svarta T-shirten med en vit text på, samma som han hade på sig igår. Vi var bara hemma så lortig har den inte blivit.

"Det kan vi" säger jag och ställer mig framför helkropps spegeln.

På mig har jag ett par vita skinny jeans och och en ljusgrå blus från odd molly. Håret är plattat och uppsatt i en hög hästsvans.

Jag har gått ner i vikt. Ganska mycket på så kort tid. Ogge har påpekat många gånger att jag måste äta mera för jag börjar blir för smal enligt honom. Själv tycker jag inte att det är så farligt. Det är ju ändå såhär jag måste se ut för att lyckas inom modellbranschen.

Ogge är klädd i ett par svarta jeans till den svarta T-shirten. Även en svart snapback drar han på sig bak och fram. Svarta skor står i hallen också som han äger. Färgglad.

Nöjd med resultatet över hur jag ser ut och är klädd går jag in till köket. Jag fyller upp ett glas vatten och dricker upp det utan att andas. Att andas och dricka samtidigt är omöjligt för mig. Jag har provat men det slutade med att jag satte vattnet i halsen och började hosta.

"Är du färdig då" muttrar Ogge från hallen och jag ställer ner glaset på bänken.

Jag skyndar mig ut i hallen där Ogge står framför spegeln och fixar håret under kepsen. Jag höjer på ögonbrynen och drar på mig mina svarta ballerinaskor från Michael Kors, till dom matchar jag med min svarta stora Michael Kors väska som redan är packad med det behövliga. Men jag lägger ner en skinnjacka som antagligen lär behövas mot kvällen. Inte för att jag vet hur länge vi ska vara ute idag, men uti fall.

"Får jag bjuda dig på middag ikväll?" Frågar Ogge och ställer sig framför mig. Han tar mina händer i sina och ler.

"Vi kan käka på donken eller max" flinar han och jag skrattar.

"Nej men seriöst, jag vet några fina restauranger som vi kan gå till" säger han och gungar våra händer fram och tillbaka.

"Låter bra" säger jag och han ler innan han tar ett steg närmare och ger mig en lång kyss, som jag självklart besvarar.

Vi drar ifrån och jag ler. Han släpper min ena hand, den som jag inte har väskan i, den andra flätar han ihop sina fingrar med mina. Jag ler och vi går ut. Dörren låser jag och vi går tillsammans ner för trapporna, ut genom dörren och bort mot tunnelbanan. Eftersom killarna inte jobbar idag så är det inga fans här, vilket är lite skönt. Även fast jag älskar att se Ogge med sina fans så gillar jag att ha ensamtid med honom, som inte är bakom stängda dörrar.

"Kan inte fans se oss nu, då får väl Daff reda på det?" Frågar jag och kollar ner på våra händer. Ogge har berättat att vi inte får visa våra känslor framför Daff fören musikvideon är slut. Jag har inte fått någon riktig förklaring till varför vi inte får det.

"Jo men man kan faktist hålla kompisar i handen också" säger han och ler mot mig.

Jag ler tillbaka. Det är galet hur mycket jag gillar denna kille. Han är så sjukt underbar.

Jag kan inte älska dig - o.mWhere stories live. Discover now