Kapitel 21

12.8K 287 90
                                    

Veckan flög iväg, ungefär lika fort som ett löv lämnar grenen och faller ner till marken. Så kändes det som iallafall.

Mest av tiden spenderade jag på mitt egna jobb. Allt har gått framåt och igår hade jag till och med min första plåtning för tidningen Vogue. Det var helt galet kul och så stort för mig eftersom den tidningen är rätt stor.

Resten av tiden har jag spenderat mycket med Ogge, vi har så sjukt kul tillsammans och han får mig alltid att göra saker jag aldrig haft tanken på, saker som mina föräldrar skulle gå under av om de fick reda på. Till exempel ätit pizza med händerna då, gått i mjukisbyxor bland folk, ätit mat utan kniv och samtidigt suttit böjd i ryggen. Jag har även åkt moppe utan hjälm. Men det dom skulle gå under mest av, det är att jag är med Ogge.

En hel del tid har gått åt till att vara i studion med killarna också. Vi har planerat mycket om videon så imorgon börjar vi inspelningen. Det kommer bli sjukt kul.

De andra killarna, Felix, Oscar och Omar gillar jag mer och mer för varje gång. Dom är inte alls så dumma som jag trodde. Visst är dom väldigt oförskämda men jag gillar dom ändå. Dom är härliga.

"Lyssnar du ens på mig?" Frågar Ogge och jag kollar upp på honom.

Jag skrattar och slänger mig bak i sängen.

"Men Oscar jag vill inte veta om hur katter äter?" Säger jag och lägger upp benen i hans knä.

Han har alltså suttit i fem minuter för att berätta hur katter äter. Jag har lyssnat med ett halvt öra hela tiden, inget mer. Men jag bryr mig inte då katter inte är mitt favorit djur och även om det vore det så skulle jag inte brytt mig ändå.

Ogge skrattar och lägger sig ner bredvid mig.

"Nej jag vet inte ens varför jag pratar om det" säger han och drar händerna över ansiktet.

"Varför vet du ens det?" Frågar jag och vänder ansiktet mot honom.

"Ingen aning" skrattar han och vänder ansiktet mot mig med.

Vi hamnar sådär läskigt nära. Så nära att våra nästoppar nästan snuddar vid varandra. Så nära att hans andetag träffar mitt ansikte. Han kollar in i mina ögon, länge. Men sakta vandrar hans blick ner till mina läppar. Han suger in sina läppar i munnen och kollar upp i mina ögon igen.

"Jag måste göra det här" säger han lågt.

Innan jag vet ordet av det så är hans läppar placerade mot mina. Fyrverkerier flyger igenom min kropp och i min mage finns ett helt dagis. Känslan är obeskrivlig. Jag gillar det. Jag gillar det helt galet mycket.

•Ogges perspektiv•

Jag kollar ner i bordet och trummar nervöst med fingrarna. Varför jag är nervös vet jag inte.

Känslan av Allisons läppar mot mina finns fortfarande kvar och jag kan bara inte sluta le. Mina kinder hettar till varje gång också, varje gång jag tänker på det. Hon besvarade kyssen. Hon log efteråt och kurade in sig i min famn. Det måste väl ha varit något positivt. Hon måste väl ha gillat det?

Dörren som slås upp får mig att rycka till och kolla upp. In kommer Daff med ett stort leende på läpparna.

"Hello ungar, vad bra att ni alla är här!" Säger han och kollar runt bordet där vi alla fem sitter. Jag och Allison på ena långsidan och de andra killarna på andra långsidan.

"Eftersom ni inte kunna välja själv om kyssen med Allison så får vi dra lappar om det" fortsätter han och slår sig ner på kortsidan av bordet så att han ser oss alla.

Jag vänder ner blicken i bordet igen. Det låter sjukt töntigt att vi måste dra lappar om det. Men ingen vågade säga något igår, vilket jag ångrar nu då jag inte vill att någon annan kysser henne. Varför måste vi ens ha den där dumma kyssen i slutet av videon?

Daff skriver ner våra namn på fyra olika lappar och viker sedan ihop dom, för att sen blanda dom.

"Drar du en lapp Allison? Dom andra kommer fuska på något sätt annars" säger han.

Felix protesterar men ingen lyssnar på honom, som vanligt ungefär. Han pratar hela tiden så tillslut orkar man inte lyssna.

Allison nickar försiktigt och tar en lapp ur Daffs händer, vecklar ut den och läser namnet.

"Felix"

Jag kan inte älska dig - o.mDove le storie prendono vita. Scoprilo ora