Kapitel 39

6.7K 316 49
                                    

•Allisons perspektiv•

Smink borstar dras över mitt ansikte, läppstift över mina läppar, mascara borste över mina ögonfransar och mina ögonbryn fylls i.

"Stäng ögonen" ber Julietta, min privata stylist. Jag gör som hon säger och hon lägger antagligen på ögonskugga.

Efter ett par minuter får jag öppna ögonen igen och jag kollar mig själv i spegeln. Idag ska jag fotas som black swan, så mitt ansikte är kritvitt och läpparna röda. Vingar är målade över mina ögon och håret slickat bakåt och uppsatt i en fin knut. Jag ler nöjt och tackar Julietta innan jag följer ropen på mitt namn som kommer från den manliga fotografen, vars namn jag inte minns. Han kollar irriterat på mig och sen ner på mina kläder, som fortfarande är mina blåa jeans och en vit blus.

"Har du inte ens bytt om än?" Frågar han surt och jag suckar. Den här fotografen är alltid så sur, han som alltid får hoppa in när min vanliga fotograf är borta.

"Nej jag blev precis färdig sminkad" säger jag och skyndar mig iväg till ställningen med kläder. Nicole som är min kläddesigner tar fram en svart klänning som påminner om en balettklänning. Tajt upptill och en tyllkjol som står utåt. Jag fotas idag till en fotoutställning, där en massa andra kända modeller kommer vara med på.

(Hoppar fram typ nån timme nu hahah blir bara drygt och skriva om detta)

Sakta öppnar jag dörren till min lägenhet och kliver in. Mitt trötta leende utbytts till ett glatt leende när jag ser den helt släckta lägenheten med endast små värmeljus tända. "Hallå?" Ropar jag försiktigt och kliver ur mina ballerina skor.

Ogge kommer utgåendes från vardagsrummet där jag antar att han har suttit i soffan. På sig har han ett par ljus gråa mjukisbyxor som visar hans vita Calvin Klein kalsonger. Överdelen är helt fri och visar då den väldigt snygga kroppen som har en massa muskler. (KAPDOGIWKQBSNDBDNSMDNZ)

"Hej hjärtat" ler han och jag hänger upp min jacka, ställer ifrån min väska och går fram till min underbara pojkvän.

"Hello handsome" ler jag och ger han en snabb kyss på läpparna. "Vad mysigt du har gjort det" lägger jag till och drar lätt min hand över hans magrutor som känns tydligt under mina fingertoppar. Han ler och lägger sina händer på mina höfter, bakifrån och för mig sakta in vardagsrummet.

"Eftersom vi båda har varit så stressiga denna vecka så tycker jag att vi behöver en lugn kväll tillsammans, bara du och jag" säger han och pussar mig lätt på huvudet.

På det lilla rumsbordet står tre ljus tända på ett silvrigt fat, framför det står en vit bricka med en blå stjärna, på den står två koppar med varm choklad och marshmallows i och en stor choklad muffins. Mitt leende växer och jag kollar på Ogge över axeln. "Du är så fin" viskar jag och låter mina läppar möta hans ännu en gång. Han besvarar kyssen mjukt och drar min kropp närmare sin. Han fördjupar kyssen genom att låta sin tunga glida in i min mun. Han är så mysig hela han, världens finaste pojkvän.
Efter kanske 30 sekunder drar vi undan för att andas och jag ler. Han pussar mig på nästippen med sina blöta läppar och släpper mig försiktigt.

"Gå och byt om nu" flinar han och jag skrattar lågt.

"Jag hade tänkt tagit av mig byxorna och blusen bara men okeeej jag kan visst byta om om du så vill" säger jag och rycker på axlarna, går in i sovrummet och lämnar en suckandes Ogge bakom mig.

"Meeen" säger han och jag ler samtidigt som jag knäpper upp mina byxor och drar av mig dom. Blusen drar jag också av och hänger allt över den lilla stolen som står i hörnet. Jag plockar fram en stor svart T-shirt med ett vitt tryck på av en hand, sån som Musse pigg har. Dock är denna T-shirt inte lika barnvänlig då den har långfingret uppe. Den är iallafall stor och mysig, köpt av Ogge när vi var och shoppade tillsammans. Jag drar på mig den och sätter upp håret i en lös och slarvig knut innan jag går ut igen. Ogge har satt sig ner i soffan igen. Konstigt nog sitter han och drar pekfingret över sina magrutor. Jag skrattar och han kollar upp på mig med ett flin. Men det flinet försvinner svagt från hans ansikte när ögonen landar på mina ben. Han kollar oroligt upp i mina ögon och jag suckar, sätter mig ner bredvid honom och kollar ner på mina ben - som jag antar är väldigt smala.

Ogge drar in mig i sin famn och kysser mig mjukt på kinden. Han drar sina fingrar över min hand innan han tar ett löst grepp om den.

"Allison du är för smal nu, kan du snälla börja äta mera? Jag vill inte att du blir sjuk.." Mumlar han mot min kind och jag suckar.

"Jag kan inte gå upp mer i vikt och det vet du, jag kommer förlora jobbet och bli tvungen att åka tillbaka till England" säger jag och drar lätt i hans fingrar.
Att sluta jobbet är något jag aldrig kommer att göra. Jag älskar det, jag lever äntligen min dröm som jag haft enda sen barns ben. Jag minns fortfarande när jag var nio år och alltid klädde ut mig för att låta mina föräldrar fota mig när jag gjorde olika poser. Jag satt framför teven varenda dag för att se ett nytt avsnitt av Top Model och tänkte varje gång att en dag ska jag bli som dom. Nu är jag där, jag har min modellkarriär framför mig och den tänker jag inte ge upp.

"Du kommer bli sjuk Allison, om du fortsätter såhär. Jag vill inte att du blir sjuk" säger han och håller om mig hårdare. Även fast jag gillar denna kille enormt mycket så gillar jag verkligen inte att han försöker få mig att sluta mitt jobb.

"Ska vi se på någon film eller bara prata ikväll? Har du planerat något?" Frågar jag för att byta samtalsämne. Jag kollar försiktigt upp i hans ansikte och möter en missnöjd blick. Den är så brydd och orolig, blandat med missnöjd.

"Jag tänkte att vi bara skulle prata" säger han efter några sekunders tystnad. Jag nickar med ett leende och tar en av de vita kopparna, ger den till Ogge som tacksamt tar emot den och äter genast upp en marshmallows. Den andra vita koppen tar jag till mig och smuttar på den varma chokladen som fyller upp min kropp. Hösten har lagt sig över Stockholm och kylan har sakta kommit fram. Då finns det inget bättre att sitta i mörker med tända ljus, en lördagskväll i slutet av september och ha en underbar pojkvän vid sin sida.

Jag kan inte älska dig - o.mWhere stories live. Discover now