Kapitel 16

13.9K 280 15
                                    

"Jag vet inte om Ogge har berättat" börjar Daff och ger Ogge en menande min. "Men vi har börjat med en musik video till en av våra låtar, Dumbstruck kallas den. Vi behöver en tjej med i den och med tanke på att du bor precis bredvid här, du har en bra karriär framför dig av det jag har hört, killarna tycker du ser väldigt bra ut," återigen pausar han sig och blickar ut över killarna som har kinder röda som tomater allihopa. Jag ler svagt och kollar tillbaka på Daff.
"Vi tycker iallafall att du skulle passa väldigt bra in i videon, så om du vill så får du gärna vara med. Det skulle vara en ära för oss" säger Daff med ett nöjt leende på slutet.
Jag kollar bort från honom och låter blicken glida över de andra killarna, de alla kollar på mig med förväntnings fulla ögon. Därefter kollar jag bort och tänker efter. Det skulle vara kul, väldigt kul faktist. Men eftersom jag har ett jobb redan som jag har fullt upp med så vet jag inte.
"Det låter intressant och roligt, men jag vet inte om jag har tiden till det. Jag jobbar oftast själv hela dagar" säger jag och suger in underläppen i munnen, än en vana jag har när jag är osäker på saker.
"Vi kan kolla tider och planera lite utifrån ditt jobb, det är helt okej för oss. Det skulle vara väldigt kul om du var med, det tycker vi alla. Men om du känner att det blir för mycket så förstår vi självklart dig" svarar Daff och jag nickar.
"Kan jag sova på saken och berätta för er imorgon?" Frågar jag.
Jag är alldeles för trött för att kunna ta beslut nu. Tar jag ett beslut så blir det säkert bara helt fel. Dessutom måste jag verkligen tänka igenom detta erbjudande.
"Absolut. Men senast imorgon kväll vill vi gärna ha ett svar" ler Daff vänligt och jag nickar med ett trött leende.
"Då berättar jag imorgon" svarar jag och Daff kollar på de andra killarna igen.
"Och ni förtjänar nog ett pris nu, så här stilla och tysta har ni aldrig varit såhär länge" säger han.
Jag skrattar lågt, det har gått typ högst fem minuter, det är väl inte så länge?
"Jag tror dom fjäskar eller något" säger Ogge retsamt och då öppnar Felix sin mun. Som jag har förstått det så är han den mest pratsamma människan i den här gruppen.
"Vi fjäskar väl inte vi kanske är trötta" säger han precis som en treåring.
"Ni är långt ifrån lugna när ni är trötta" svarar Ogge och Felix suckar.
"Men O K. Vi kanske ville spela duktiga då" muttrar han surare än innan och lägger armarna i kors.
Ogge skrattar och skakar på huvudet.
"Om du väljer att jobba med oss så får du jobba med en barnunge, två töntar och en kung" säger han stolt och lägger upp armarna på stolsryggarna som han har bredvid sig, vilket en av stolarna är på min så hans arm snuddar rätt min hud på ryggen där jag har en öppen rygg.
"Så är det inte alls, det är du som är en tönt" säger Omar lika surt som Felix och även Oscars blick borrar sig in i Ogge, som jag antar valde att kalla sig själv för kung.
"Men Allison, du kanske vill gå över till dig nu eftersom du var så trött?" Säger Ogge och kollar på mig med sina blåa fina ögon.
Jag nickar bara till svar, reser mig upp efter Ogge och slänger bak håret över ryggen.
Jag tackar killarna och Daff, säger hejdå och berättar att jag hör av mig imorgon innan jag går mot dörren tillsammans med Ogge. Han ville följa med och säga hejdå sa han.
Jag drar på mig skorna och kollar upp på honom med ett leende. Han ler blygt tillbaka och sätter händerna i fickorna.
"Jag hoppas att du sover bra inatt, Allison" säger han och jag nickar.
"Detsamma" svarar jag och sätter handen på dörrhandtaget.
Ogge tvekar ett tag innan han öppnar munnen.
"Ehm alltså, förlåt om jag är påträngande eller så men jag bor väldigt långt bort och vi börjar tidigt imorgon. Dessutom hade jag jätte kul sist så om jag typ skulle kunna få sova hos dig igen?" Frågar han osäkert och drar med foten över golvet i en båge.
Jag skrattar åt hur mycket han förklarade sig.
"Absolut, det är så ensamt där så det gör mig bara glad" ler jag och likaså gör Ogge. Han ler stort.
"Super! Men jag ska säga hejdå till dom där inne och hämta mina saker så kommer jag över strax"
Han nickar bak mot dörren som de andra sitter bakom.
"Gör så, vi ses snart då" svarar jag och han nickar.


Nu börjar jag komma in i storyn mera så den kommer förhoppningsvis bli bättre nu så att ni slipper alla dessa tråkiga kapitel!

Jag kan inte älska dig - o.mWhere stories live. Discover now