Korku Okulu - 5.Bölüm - Kurtulabiliriz!

37.2K 1.3K 281
                                    

Herkes dağılmış gruplar halinde Kaan'ı arıyorduk. Aslında sadece fiilen arıyorduk. Kimsenin umrunda değil gibi. Meral, telefonundan birilerini arama peşinde bu ıssız yerde keşke en kısa zamanda bulsa. Diğerleride kendi aralarında sohbet ediyorlar.

Gruplara ayrılmamıza rağmen sadece 2 dakika içinde yine hep birlikte olduk. Kaan'ın notunu gördüğümüzde herkes endişeliyken sanki artık herkes sıradan bir olaymış gibi karşılıyor.

Alo!

A - A - Alo! Anne!
Dıt - Dıt - Dıt

Nasıl oldu? Meral'in annesi telefona çıktı.Şansa bak ya bari 10 saniye dayansaydı yer imizi tarif ederdik.

En azından buraya geldiğimizden beri en önemli gelişme. Eğer burdan kurtulursam en çok iğrenç kokulardan kurtulduğum için sevinicem. Hem ben hem diğer herkes gerçekten iğrenç kokuyoruz.

Tülinle konuşurken çok mantıklı bir karar verdik. Ya hep burda durursak belki tekrar çeker. Aslında mantıklı ama burası normalde bulunduğumuz yerden çok daha ıssız.

Meral annesinin sesini duyduğu için olsa gerek özleminden bir köşede ağlıyordu. Onada bu fikri söyledik, hemen onayladı. Artık tek çare Meral'in telefonu. Şarjı %21 çok dikkatli kullanmamız lazım.

Bu konuda Meral'i uyardık. Çünkü sürekli aramayı deniyor.Eğer devam ederse akşam olmadan biter şarj.

Güneş batmak üzere, burda kalcağımızı herkes onayladı ama nasıl kalacağız. Hiç bir şey yok yanımızda, Arda'nın ve Yaren'in getirdiği birkaç konserveden başka.

Arda ve Yaren gönüllü olarak tekrar o okula gidip eşyalarımızı götürmeye gittiler.

Korku Okulu Where stories live. Discover now