Korku Okulu - 39.Bölüm - Sorgu

10.4K 479 116
                                    

Sezon Finaline Son 1 Bölüm

Karakola götürüldükten sonra kısa bir süre bekledik ve sorgu odasına aldılar.

- Selin'in Sorgusu -

"Anlat bakalım, arkadaşınızın suçu olduğunu biliyor muydunuz ?"

"Hayır, ayrıca suçlu olduğuna inanmıyorum. Efsun kimseyi öldüremez."

"Elimizde kayıtlar var buna ne diyeceksin ?"

" O kayıtlarda net bir görüntü yok, kesin bir şey sayılmaz ki."

"Öyle olsun göreceğiz bakalım."

Benim sorgum bittikten sonra içeriye Tülin'i aldılar. Sorgular bitene kadar birbirimizle konuşmamız yasak olduğundan hiçbir şey diyemedim Tülin'e.

- Tülin'in Sorgusu -

"Ne işiniz vardı bir suçlunun yanında ?"

"O bizim arkadaşımız ve suçlu olduğuna inanmıyorum."

"Bir şey biliyorsan anlat."

"Ben evde oturuyordum. Sonra Efsun aradı, beni parka çağırdı. Bende evden çıktım. Evden çıktıktan sonra yolda bir tane kedi gördüm. Çok şirindi yandaki marketten su alıp önüne koydum. Bu sıcak havada susamıştır diye. Hava demişken daha bir hafta daha böyle sıcak olacakmış. Bizim evin oralar çok sıcak oluyor zaten..."

"Ne anlatıyor lan bu deli! Götürün şunu!"

Tülin, sorgusu bitince odadan çıktı ve yanıma geldi. Tülin'in ardından sorguyu yapan poliste geldi. "İki arkadaşınızın da sorgusu başlamadı. Onlar şuan çıkamaz. Siz de bir yere kaybolmayın her an tekrar çağırabiliriz." dedi. "Tamam" diyerek oradan çıktık."

Tülin "Onların sorgusunuda şimdi yapsınlar, niye bekliyorlar ki ?" dedi. Cevap veremeden sadece yüzüne baktım çünkü bende hiçbir şey bilmiyordum. Bizim eve doğru gittik. Efsun ve Melis'in ailesine karakolda kalacaklarını söyleyemezdim. Onları arayıp bizde kalacaklarmış gibi izin istedim ve kabul ettiler. Tülin ile evde tektik, annem evde yoktu. Yapacak bir şey olmadığından televizyon izlemeye karar verdik. Televizyonu açtığım an kapandı. Tülin bana şaşkın bir şekilde bakarken "Elektrikler mi gitti ?" diye sordu. "Galiba gitti." dedim. Koltuğa geri oturduktan sonra telefonumdan mesaj geldi.

"Sizinle işim bitmek üzere!"

Korku Okulu Where stories live. Discover now