Korku Okulu - 42.Bölüm - Okul

10.1K 516 142
                                    

1 Ay Sonra

- Geçen zamanda yaşanan olaylar ; -

Tülin tam bir aydır bitkisel hayattadır. Selin, Cenk'ten sonra bir kez daha bir arkadaşını kaybetme noktasına gelir. Efsun birkaç gün hastanede durduktan sonra taburcu olmuştur. Tüm bunlar olurken Efsun'un ne yaptığını Selin, hâla öğrenememiştir. Her şeyin açığa çıkması için Tülin'in uyanması şarttır. Bu sırada artık okul vakti gelmiştir. Selin, Melis ve Efsun rahat bir nefes aldıklarını zannederken her şeyin daha kötü olacağından habersizlerdir."

                                                         - 42.Bölüm -

Tülin'i ziyaret ettikten sonra okula doğru yürümeye başladım. Bu sene üniversite üçüncü sınıfa geçtim. Okula girmeden hemen önce Melis'i yanıma gelirken gördüm. "Efsun seninle birlikte gelmedi mi ?" diye sordu. "Hayır." diye cevap verdikten sonra okulun bahçesinde oturmaya karar verdik. Bahçe tahmin ettiğimden de çok büyüktü. Ağacın gölgesinde kalan çimenlik alana oturduk. Çantalarımızı sırtımıza koyup etrafı izlemeye başladık. Biraz erken geldiğimizden dolayı çok az kişi vardı. Melis, henüz ikinci sınıftaydı. Benimle aynı bölümde olmadığı için yalnızca teneffüslerde görüşebilirdik. 

Etrafımız kalabalıklaşınca içeriye girdik. Melis, diğer taraftan gitti. Onun okuduğu bölüm Adli Tıp'tı. İlk senesini başka bir üniversitede geçirmiş, daha sonra buraya kayıt olmuş. Kendi bölümümün olduğu yere giderken sınıfın önünde birini gördüm. Acele ederken kitaplarını yere düşürmüş olmalıydı. Çünkü okulun içine girerken yanımdan hızlı bir şekilde geçmişti. Yanına gidip yardım ettim. Kitaplarını yerden toplayıp ona verdikten sonra sınıfa girdim.

Ders bittikten sonra kantine indim. Efsun'u kantinde Melis ile birlikte bir köşede oturmuş, sohbet ettiklerini gördüm. Yanlarına gidip selam verdikten sonra, Efsun'u benimle gelmesi için çağırdım ve konuşamaya başladım. 

"Tülin bana bir şeyler söyledi seninle ilgili."

"N-Ne dedi ?"

"Önemli bir şey demesi mi gerekiyordu niye panik oldun ?"

"Hayır sadece merak ettim." dedi ve uzaklaştı. Kantine geri döndüğümde Melis, bilgisayarını çantasından çıkarmış bir şeylere bakıyordu. Yanına gittiğimde ne yaptığını sordum. Derin bir nefes alarak konuşmaya başladı. "Son 1 ayda başımıza gelenlerle ilgili uzun bir araştırma yaptım ve kesin bir sonuca vardım. Kaan tek kişi değil, bunların hepsini o yapamaz, iki veya daha fazla kişiler ve bu kişiler en yakınımızda bile olabilir!"

- Bölümü nasıl buldunuz ? -

Korku Okulu Where stories live. Discover now