Korku Okulu - 41.Bölüm - II.Sezon

9.8K 500 80
                                    

"Süren bitti, seç bir arkadaşını, yalnızca tek bir hakkın var!"

"Tülin"

"Bu kadar basit karar vereceğini düşünmemiştim. Evet, Tülin'i kurtardın ama Efsunla vedalaştın!"

"Hayır dur!"

"Hakkını kaybettin, senin için üzüldüm. İki arkadaşını da kaybettin!"

Telefonu kapatıp hemen karakola doğru koştum. Yolun yarısında yorgunluktan yere yığıldım. Yoldan bir araba çevirerek gitmeye çalıştım. Biraz uğraştıktan sonra bir arabayı durdurmayı başardım. Yolun yarısına kadar geldiğim için ulaşmamız çok kısa sürdü. Karakola gider gitmez yetkili birisine her şeyi anlattım. Telefonumu alıp aramalardan yer tespiti yapmaya çalıştılar. Aceleyle yer tespitlerinde çıkan tek adrese gittik. Hızlı bir şekilde giderken Melis aradı.

"Selin neredesin ? Bir anda evden çıktın."

"Melis hiç vaktimiz yok. Hemen itfaiyeyi ara sana söyleyeceğim adrese yönlendir!"

Vardığımızda etrafta bir tane taş ev gördük. İçeriye bakan tek penceresinden bakmaya çalıştım. Hiçbir şey görünmüyordu. Evin kapısına baktığımda hafif aralıydı. Tam içeri girecekken bir polis beni durdurdu ve "Bahsettiğiniz yangın henüz diğer odalara sıçramamış olabilir, görünürde yangın gözükmüyor şuanlık." diyip içeri gelmemi engelledi.

İtfaiyenin gelmesinin ardından onunla birlikte gelen ambulans ekibi birlikte içeri girdi. Onların hemen ardından polisler girdi. Ben dışarıda beklerken Tülin sedyeyle hızlı bir şekilde dışarı çıkartıldı. Hemen yanına doğru koştum. Tülin'i ambulansa bindirirlerken ben de yanlarında gittim. Hastaneye yaklaşırken öksüre öksüre uyanmaya başladı."Selin, Efsun çok kötü bir şey yaptı." dedi. "Ne yaptı ?"diye sorduktan sonra gözleri kapandı. Ambulanstaki görevli "Hastayı kaybediyoruz." diye bağırdı. Ambulans daha da hızlanmaya başladı. Tülin o anda ağzından bir şey fısıldadı. "Efsun'a dikkat et!"

- Bölümü nasıl buldunuz ? -

Korku Okulu Where stories live. Discover now