Korku Okulu - 55.Bölüm - Eski Fotoğraf

7.6K 400 111
                                    

"Necat Ulusoy'un diğer saç örneği sahibi ile soy bağı bulunmaktadır!"

O anda Aysun Abla'ya bakarken Necat Bey bana "Torunum" diye seslendi. Aysun Abla'yı yanıma çağırdım. "Seni bir şey yaptın ? Nasıl oldu bu ?" Bana bakarak anlatmaya başladı.

"Siz hastaneye gidip saç örneği verdikten sonra ben hastanede kalıp sizin gitmenizi bekledim. Gittiğinizden emin olduktan sonra hastanede çalışan biriyle anlaştım. Tabii bunun için tüm birikmiş paramı feda ettim. Adam içeriye sızıp sonuçları değiştirecekti ve gerçek ortaya çıkmayacaktı. Aynen de öyle oldu."

Aysun Abla'nın anlattıklarından sonra Necat Bey'in yanına gitim. Banu Hanım ve Sinem bana nefretle bakıyorlardı. Anlaşılan sonuçtan hiç memnum değillerdi.

Sonuç ile ilgili tüm belgeleri aldıktan sonra konağa döndük. Necat Bey bana bakarak "Artık senin soyadın Ulusoy!" dedi. Ardından "En kısa zamanda seni nüfüsuma geçireceğim." diye ekledi.

Konakta hazırlanan odama doğru çıktım. Yeni elbiselerimi gördükten sonra hepsini denemek istedim. Aralarından en beğendiğimi giydikten sonra Tülin, Melis ve Efsun'u aradım. Hepsini yeni evime çağırdım. Çağırdığımda hiç şaşırmadılar. Muhtemelen bize gittiklerinde babam söylemiş olmalı. Biraz bekledikten sonra aşağı indim. Onları kendim karşılamak istiyordum. İçeriye davet ettiğimde sürekli etrafı incelemeye başladılar. En çok dikkatimi Melis'in hareketleri çekti. Çok bitkin ve üzgün gözüküyordu.

Onları odama çıkarıp beni beklemelerini söyledim. Dolaptan içecekleri alıp yukarı doğru çıktım. Efsun ve Tülin koltuğa oturmuş beni beklerken Melis'in dolabımı karıştırdığını gördüm. "Melis ne yapıyorsun ?" diye sordum. "Sadece elbiselerine bakmak istemiştim Selin." dedi. Onu dolabımım önünde çekilmesi için ittim. Dolabın hafiften sallanmasıyla dolabın tepesinden önümüze çerçevelenmiş eski bir fotoğraf düştü. Melis benden önce davranarak fotoğrafı eline aldı. "Bu babamın fotoğrafı! Bunun burada ne işi var ?"

Bölümü nasıl buldunuz ?

Korku Okulu Where stories live. Discover now