Korku Okulu - 51.Bölüm - Kurtarılma

8.5K 524 54
                                    

"Hadi artık daha fazla bekleyemem! İlk kim vurursa o hayatta kalır. Kendi canını düşünen benim dediğimi yapsın." dedi Kaan. O sırada kapıdan sesler gelmeye başladı. Bir adam kapıyı açmış belinde bir kadını getiriyordu. Kadının yüzü bize doğru döndüğünde şok oldum. Kaan, Aysun Abla'yı da kaçırmış galiba.

Kaan, yeni gelen adama bakarak "Bu kim ?" diye sordu. "Evin arka kısmından eve bakıyordu. Şüphelenmesin diye bayıltarak buraya getirdim." diye yanıt aldı.

Aysun Abla, yavaşça gözlerini açarken "Yemek verin." diye sayıklıyordu. Burada bile yemek istiyordu. Adam, Aysun Abla'yı nasıl taşımış ona da şaşırdım. Aysun Abla'yı duyan Tülin hafiften gülmeye başladı. Kaan bize bakarak "Konuşmayı kesin!" diye bağırdı. Ardından Aysun Abla "Yemek ver yoksa siz öldüremeden ölürüm." dedi. Onu susturarak "Biz öleceğiz sen hâla yemek derdindesin Aysun Abla." dedim. 

Konuşmamızı kapı sesi böldü. Biri kapıyı tıklatıyordu. Kaan yavaşça kapıya doğru gitti. "Kimsin sen ?" diye sordu. "Açın polis!" Polisin geldiğini anlayınca bağırmaya başladık. Polis kapıyı kırmaya çalışırken Kaan ve adamları bizi başka yere götürmeye çalıştı. Polisin aniden kapıyı kırmasıyla adamlar ellerini havaya kaldırıp teslim oldu. Polisler, adamların ellerini kelepçeleyip arabaya bindirdi. Daha sonra bana dönüp "Daha birisi var mıydı içeride ?" diye sordu. "Kaan diye biri vardı. O arabada dimi ?" Polis arabaya bakmadan ben arabaya doğru koşup baktım. "Kaan yok burada kaçmış!"

Sesimi duyan Tülin yanıma geldi. "Neyse ki kurtulduk. Kaan bu sefer kaçtı ama bir daha ki sefere yakalanır." diyerek moralimi düzeltmeye çalıştı. Aysun Abla'ya baktığımda polis aracının yanında yemek yiyordu. "Afiyet olsun!" diye bağırdım.

Kaan'ın peşinden yakalamaya çalışan birkaç poliste o sırada geri geldi. Belli ki yakalayamadılar. Biz de diğer polis aracına binerken babam ve Burak geldi. Burak annesinin yanına koştu. Babam da bizim yanımıza geldi. "Burak söyledi bana da duyar duymaz polisi aradım ama benden önce Aysun Ablanız ihbar etmiş. O ihbar etmeseydi belki de polis geç kalacaktı her şey için."

Oy ve yorum atmayı unutmayın.

Korku Okulu Where stories live. Discover now