Korku Okulu - 46.Bölüm - Cenaze

9.1K 433 113
                                    

"Merhumenin ruhu için El-Fatiha"

"Götürmeyin, bırakın annemi, annee!" Kimse bağırışlarımı umursamadan götürüyordu annemi.
.
.
.
Gözlerimi açtığımda etrafıma bir sürü insan toplanmıştı. Herkes bizim eve gelmişti. Bir anlık hareketle evden uzaklaşmaya çalıştım. Bunu anneme yapanlardan hesap sormak için karakola gittim. Karakola girdiğimde bir polis beni beklemem için bir odanın önüne götürdü. Oraya hızlıca gittikten sonra beklemeye başladım.

Biraz bekledikten sonra içeri girdim. İçeri girdiğimde polis "Sen annesiyle birlikte kaçırılan kızdın galiba." dedi. "Evet, nerede bizi kaçıran o şerefsizler ?" diye bağırmamla içeri birkaç polis girdi. O kadar şiddetli bağırdım ki dışarıdaki polisler bir şey olduğundan şüphelenip içeri girdiler. İçerideki amirleri onları dışarı çıkarttı. Sonra bana bakarak oturmamı işaret etti.

"Elimizde şüpheliler var. Sizin bulunduğunuz yerde yaşlı bir adamın cesedi bulunmuş. Kayıtlara baktığımızda daha önceden adamın hırsızlık suçundan içeri girdiğini öğrendik. Belki de sizi kaçıran adam o olabilir. "

"Ben adamı gördüm. Yaşlı, orta boylarda biriydi."

"O zaman işimiz daha da kolaylaştı. Seni morga götüreceğiz, sen de bize ölen adamın, sizi kaçıran adam olup olmadığını söyleyeceksin."

Morga doğru giderken yeni komşumuz, Aysun Abla'yı gördüm. "Başın sağ olsun Selin! Öğrenir öğrenmez geldim buraya." dedi. Teşekkür ettikten sonra morga doğru gittim. İçeri o kadar soğuk gibiydi ki girer girmez irkildim. Oradaki görevli yanına çağırdı ve ölen adamın üstündeki bezi açtı. "Evet, bu annemi öldüren şerefsiz!" diye bağırırken o anda dışarı çıkardılar. Onu orada hareketsiz ve cansız görünce içim biraz olsun rahatlamıştı.

Morgdan çıktıktan sonra ifade vermeye gittim. Daha sonra da dışarı çıktım. Eve gitmek aklıma geldi ama o kadar kalabalıktı ki hiç gitmek istemiyordum. Yavaş yavaş yürümeye başladım. Yürürken telefonum çaldı. Melis'in aradığını görünce hemen açtım.

"Alo, Selin Hanımla mı görüşüyorum ?"

"Evet. Siz kimsiniz ? Melis'in telefonunun sizde ne işi var ?"

"Melis Hanım en son sizi aramış oradan size ulaştık. Kendisine araba çarpmış ağır yaralı!"

Korku Okulu Where stories live. Discover now