Korku Okulu - 34.Bölüm - Cenk'in Bulunması

11K 495 94
                                    

Efsun korkudan dışarı çıkmış. Tülin'de Efsun'un yanında kalmaya karar verdi. Melis ile birlikte evin içinde bulunan odalara bakmaya başladık. Birkaç odaya baktıktan sonra Melis'in çığlıklarını duydum. Koşarak yanına gittim. "Cenk!"

Melis nabzına baktı. "Çok az atıyor hemen hastanaye yetiştirmemiz lazım." Hemen telefonla ambulans çağırmaya çalıştım ama telefon çekmiyordu. Melis'in çığlıklarını duyan Efsun ve Tülin'de hemen yanımıza geldi.

Melis "Hastaneye kadar taşımamız lazım. Yoksa burada ölecek!" Hemen sırtında tutmaya başladık. Beden ağırlığı dört kişiye bölündüğünden fazla ağır değildi ama hastaneye kadar taşımamız imkansızdı. Buraya en yakın olan hastane bizim evin yakınlarındaydı ve oraya kadar dayanamazdık. Bir sokak daha taşıdıktan sonra telefonla tekrar ambulans çağırmaya çalıştım. Buradan telefon çekiyordu.

Az sonra da ambulans yanımıza geldi. Cenk'i alıp hastaneye gittiler. Cenk'in yanında Tülin'de gitti. Melis, Cenk'i ilk defa gördüğünden biraz yabancı kaldı.

Henüz akşam olmamıştı. Ambulansın arkasından taksiye binerek ambulansı takip ettik.Hastaneye vardığımızda Cenk'i hemen ameliyathaneye aldılar. Bizde ameliyathanenin hemen köşesinde beklemeye başladık.

Bir süre bekledikten sonra hepimiz kantine gittik. Burada bir şeyler yedikten sonra telefonuma baktım. Annemden bir sürü cevapsız arama vardı.

Hava yavaş yavaş kararırken bende eve gitmeye başladım. Yolda yürürken aklıma okulların açılmasına az kaldığı geldi ve moralim daha da bozuldu. Eğer böyle devam edersem bu sene sınıfta kalıcam. En iyi okulun etrafında olan yurtlardan birinde kalmaktı.

Tam eve girecekken annem beni tekrar aradı. Açtığımda "Selin hastaneye annemi ziyarete gittim. Bugün gelemeyeceğim. Evin anahtarı sendeydi. Eve geç gitme." dedi. O kadar yolu boşa yürümüştüm.

Cevapsız aramaları görünce annemin beni eve çağırdığını düşündüm.

Hastane eve uzak olmadığından kısa bir sürede tekrar hastaneye gelmiştim. Efsun,Tülin ve Melis ameliyathanenin dışında bekliyorlardı. Bir süre bekledikten sonra doktor ameliyathaneden çıktı. "Maalesef arkadaşınız..."

Korku Okulu Where stories live. Discover now