Korku Okulu - 35.Bölüm - Kaan'ın Ölümü

11.2K 514 196
                                    

"Maalesef arkadaşınız bitkisel hayata girdi. Ne zaman uyanacağı belli değil."

Cenk'in ailesi o sırada hastaneye geldi. Bize Cenk'in durumunu açıklayan doktora ne olduğunu sordular. Haberi aldıktan sonra Cenk'in annesi bize karşı bağırdı. "Terk edin burayı, her şey sizin yüzünüzden oldu!" Evet haklıydı her şey benim yüzümden olmuştu.

Cenk'in intikamını almak için o okuldaki kişiyi yakalamamız lazım ama bizi oraya tek ulaştırabilecek olan kişi Kaan hâla kayıp ve aranıyor.

Hep birlikte hastaneden çıktıktan sonra evlerimize dağıldık. Eve vardığımda çok yorgun olduğumdan üstümü değiştirip televizyon izlemeye başladım. Biraz sonra da annem eve geldi. Onunla biraz konuştuktan sonra odama gidip uyudum.
.
.
.
Yüzüme vuran güneşin ışıklarıyla uyandım. Saate baktığımda daha çok erken olduğunu fark ettim. Saatin bu kadar erken olmasına rağmen annem kahvaltıyı çoktan hazırlamıştı. Mutfağa gidip bunun nedenini sordum. "Arkadaşımın annesi ölmüş o yüzden Sinop'a gidiyorum. Birazdan çıkmam gerek." dedi. Ben sandalyeye oturup kahvaltıma başladıktan sonra da "Birkaç gün yokum, Tülin'in annesini aradım onlarda kalacaksın." dedi.

Kahvaltımı bitirdikten sonra bende evden çıktım. Cenk'in durumunda iyileşme olup olmadığını öğrenmek için hastaneye gittim. Ama ailesi hâla oradaydı. Onlar varken oraya gidemezdim. Bize çok kızgınlardı. Hastaneden çıktıktan sonra Tülin aradı. "Bize gel seni bekliyorum." dedi. Biraz yürüdükten sonra eve vardım. Kapıyı Tülin açtı. "Hoşgeldin!" diyerek beni içeri aldı. Evde kimse yoktu. Bana salonu işaret göstererek içeri gitti. Biraz bekledikten sonra elinde bir sürü yiyecekle geldi. "Akşama kadar ev bizim." diyerek güldü.

Televizyondan bir tane korku filmi açtı. Film ilerledikten sonra Tülin'e baktığımda korkudan kafasını yastığa gömdüğünü gördüm. Filmin en heyecanlı yerinde telefonum çaldı. Arayanın Melis olduğunu görünce filmi durdurup telefonu açtım. "Selin, Kaan ölmüş."

Korku Okulu Where stories live. Discover now