Korku Okulu - 47.Bölüm - Melis'in Ölümü

9.2K 816 167
                                    

Yoğun bakım odasının önünde Melis'in uyanmasını bekliyordum. Ailesinin geldiğini görünce uzaklaşmaya başladım. Bu haberi Efsun ve Tülin'e vermem gerekiyordu. Bitkin ve üzgün bir şekilde Tülin'in yanına gittim.

"Tülin, Melis kaza geçirdi."

"Ne ? Nasıl şuan ? Söylesene Selin!"

"Yoğun bakımda, durumu hâla kritik. Benim evden bir şey almam lazım. Sen Efsun'a haber ver, birlikte hastaneye gidin. Ben de geleceğim."

Tülin'in yanından ayrıldıktan sonra eve doğru gitmeye başladım. Eve girecekken arkamdan Aysun Ablanın sesini duydum. "Selin, az önce sizin evin önüne biri geldi, bir şey bırakıp gitti." dedi. "Teşekkür ederim." dedim. Üzgün olduğumu anlamış olmalı ki "Neyin var ?" diyerek yanıma yaklaştı. "Arkadaşım bir kaza geçirdi de o yüzden biraz moralim bozuk." dedim. Daha sonra evlerine çağırdı ama reddettim.

Kapının önüne geldiğimde kapıya asılmış bir mektup gördüm. Üzerinde Amerika'dan geldiği yazıyordu. O yazıyı görünce ilk olarak annem ile birkaç önce ayrılmış ve Amerika'ya gitmiş olan babam aklıma geldi. Mektubu elime alıp eve girdim. Salona geçip koltuğa oturduktan sonra hızlı bir şekilde mektubu açtım.

Selin,

Annenin ölüm haberini aldım. Haberi aldıktan sonra bir türlü kendime gelemedim. Sen bunu okuduğunda ben yolculukta olacağım. En yakın zamanda orada olacağım.
                                                                                      
                                                                                                       - Baban

Tahmin ettiğim gibi mektubu babam göndermişti. Mektubu masanın üstüne bırakıp odama geçtim. Yatağa uzanıp uyumaya başladım.
.
.
.
Koşa koşa hastaneye doğru gittim. Tülin ve Efsun kapının önünde durmuş ağlıyorlardı.

"Melis'e oldu ? Niye ağlıyorsunuz ?" diye sordum. Soruma cevap vermiyorlardı. Melis'in bulunduğu odaya doğru gittiğimde anne ve babasının odaya bakarak ağladığını gördüm. Yanımdan geçen doktora ne olduğunu sordum.

"Başınız sağ olsun, hastayı kaybettik!"

"Oy ve yorum sayıları çok düşmüş. Bölüm ile ilgili yorumlarınızı yorum kısmına yazın ve eğer bölümü beğendiyseniz oy atmayı unutmayın...

Korku Okulu Where stories live. Discover now