Korku Okulu - 7.Bölüm - Kaan'ın Tuzağı

30.5K 1.2K 407
                                    

İlk bölümler biraz kısa oldu ama yeni bölümler daha uzun olacak.

Arabaya bindik ve yola koyulduk. Arabayı süren adam bi anda durduk yere sırıtmaya başladı ve araba çok hızlı sürmeye başladı. Yüzünü kaşımaya başladı ve "Herşey bir oyundu artık yolun sonu" dedi. Hepimiz birbirimize bakarak çığlık atmaya başladık. Biletek arabayı sağ sol yapıyordu, resmen bilerek kaza yapmaya çalışıyor.

Biz "Yeter dur artık!" desekte durmaya hiç niyeti yoktu, hemen burdan kurtulmamız gerek yoksa öleceğiz gerçekten. Resmen deli gibi sürüyor, ölmek için daha çok genciz.

.
.
.

"Arda, Meral, Yaren ölmüş!" dedi ağlayarak Cenk. Tülin, ben ve Cenk hafif sıyrıklarla atlattık kazayı ama onlar nasıl öldü hayır olamaz! 3 kişiyiz artık! Hemen gidip arabayı süren adamı öldürecektim, o benim arkadaşlarımı öldürdü.

Yanına gittiğimde yaşıyor mu diye hemen nabzına baktım atmıyordu. Yalnız adama baktığımda dikkatimi çeken bir şey vardı. Boynunun ten rengiyle yüzünün ten rengi farklıydı. Bu durum bana çok garip gelmişti. Hemen Tülin ve Cenk'i bağırarak yanıma çağırdım, geldiklerinde onlarda adama bakıp bana hak verdiler.

Şaşkın ve sinirli bir şekilde adamın yüzünü ellediğimde, sanki iki kat teni var gibiydi. İyice ellemeye başladım! Ama bu maskeydi. Bizim arkadaşlarımızı kasten öldüren maskeli bir aptalın tekiymiş.

Hemen maskeyi kaldırdım ve kaldırmamla şok oldum! Bu Kaan'dı. Evet bu Kaan. Nasıl olur ?

O yazdığı mektup neydi, herşey bir oyundu yolun sonu sözü neydi? Neden bir anda ortadan kayboldu? Hepsi bizi öldürebilmek için miydi! İnsanın başına gelebilecek en kötü olaylardan biri şuan bizim başımıza gelmişti. Arkadaşımız bildiğimiz kişi bizi öldürmeye çalıştı ve biz olmasakta diğer arkadaşlarımızı öldürmüştü...

Aynı yerde yemek yediğimiz, uyuduğumuz, yaşadığımız kişi bir anda ortadan kaybolup daha sonrada arkadaşlarımım katili oldu. Aklımda şuan iki soru var. Kaan bizi neden öldürmeye çalıştı ve bu oyun neydi?

Korku Okulu Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin